Valtechs danske chef skal nu også lede bureauet i Tyskland

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Udnævnelsen lægger desuden op til øget integration af Valtech i Danmark og Tyskland – og markante vækstforventninger.

Valtech voksede markant i Danmark i 2011 – men ambitionerne vil være endnu større i de kommende år.

Den internationale gruppe har nemlig samlet sine bureauer i Danmark og Tyskland under Carsten Brogård Jensens ledelse og samtidig udstukket en forventning om at Valtech i Danmark og Tyskland skal fire-dobles i de næste 3-5 år.

“Jeg fortsætter som adm. dir. for Valtech i Danmark men indtræder samtidig som regional executive for de tre bureauer i Tyskland. Det er så tanken, at vi vil begynde at integrere de i alt fem afdelinger mere og mere,” siger Carsten Brogård Jensen og fortsætter:

“I Danmark vil væksten blive organisk, mens vi i Tyskland vil søge at blive etableret i de regioner, hvor vi ikke er i forvejen.”

Valtechs tre tyske afdelinger ligger i München, Frankfurt og Düsseldorf, mens bureauet danske afdelinger er placeret i København og Århus.

Det er ellers ikke, fordi Valtech i 2011 har ligget på den lade side i Danmark. Væksten blev på 17,7 pct. Til gengæld kunne bundlinjen ikke følge med. Men det har været et bevidst valg.

“Vi har haft fokus på vækst og på at få sat det rigtige hold til at kunne møde tilgangen af opgaver. Det indebærer, at vi har ansat, når vi havde den rigtige kandidat – uden at opgaverne nødvendigvis var der endnu. Desuden har vi investeret i nye services – som f.eks. social media intelligence – og i nye lokaler i Århus. Det koster på bundlinjen. Den skal selvfølgelig følge efter, og det gør den også,” siger Carsten Brogård Jensen.

Valtech bød i 2011 velkommen til hele 28 nye kunder, herunder Jabra, DSV, Coloplast, ISS, Normann Copenhagen, Dansk Apotekerforening, Bornholms Regionskommune og mange flere.

Nøgletal for Valtech

  • Bruttoavance 58,861 mio. kr. +17,7 pct.
  • Bruttoavance pr. medarbejder 754.628 kr. +1,1 pct.
  • Lønandel 75,2 (73,8)
  • Resultat af primær drift +0,24 mio. kr. -88,2 pct.