Verticportals står bag nyt MTV-site

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Tv-station, der blev lukket for år tilbage er nu blevet genoplivet som en ren digital satsning.

Verticportals adm. dir., Sebastian Jespersen, karakteriserer det som en af de største satsninger fra MTV i flere år, og han er således godt tilfreds med, at det er bureauet, der har stået bag udviklingen.

Det drejer sig om mtviggy.com, der gik i luften i nat. Der er tale om en gammel tv-station, hvor man satsede på lokal musik, som måske havde fået et regionalt gennembrud men endnu ikke internationalt.

Stationen blev lukket for år tilbage, men bliver nu genoplivet som en digital satsning med et globalt sigte.

Verticportals involvering i opgaven er kommet gennem fusionen med det amerikanske bureau Lapis tidligere i år.

“Det var dem, der havde kontakten til MTV, men de havde ikke ressourcerne til at løfte en opgave af denne karakter. Det har vi fået ved at gå sammen, så dette projekt er et direkte resultat af fusionen,” siger Sebastian Jespersen og fremhæver den tekniske platform som særligt interessant.

“Vi har lavet strategi, design og den tekniske platform. Netop den tekniske platform er interessant fordi vi har bygget sitet på WordPress platformen, som ellers er mere kendt for at være en platform til små private sites,” siger Sebastian Jespersen og fortsætter:

“MTV bruger WordPress som deres platform på tværs af de enkelte brands, og det betragtes som én af de største implementeringer af WordPress. MTV regner med at sitet vil få 2 millioner unikke besøgende om ugen til at starte med.”