Vi slår Bureaubiz’ og Creative Clubs nyhedsbreve sammen

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Creative Club har eksisteret i knap fire år og har næsten lige så længe sendt et nyhedsbrev på gaden. Nu slår vi Creative Clubs nyhedsbrev sammen med Bureaubiz’ nyhedsbrev.

Creative Club overtog Bureaubiz i foråret 2020, og siden har vi udgivet nyhedsbreve i både Creative Club og Bureaubiz-regi.

Nu lægger vi de to nyhedsbreve sammen, således at der kommer ét nyhedsbrev en gang om ugen med nyheder både fra Bureaubiz og fra Creative Club.

Samtidig vil samhørigheden mellem Bureaubiz og Creative Club blive langt mere synlig på både Bureaubiz’ og Creative Clubs sites.

Bureauernes brancheforening
Creative Club er en del af GRAKOM – Kommunikationsindustrien, hvor man som medlem kan få både juridisk rådgivning og miljørådgivning ligesom, at der afholdes en lang række – faktisk omkring 100 bureaurelevante arrangementer – om året.

”Det har været Creative Clubs mål fra begyndelsen at lave events med temaer, som lederen eller medarbejderen kan gå hjem og bruge direkte på bureauet. Det kan være inspiration fra andre bureaufolk, nye trends, bæredygtighed og lederkonferencer, og Creative Clubs bestyrelse – som består af bureauledere – har fra starten været topengagerede i at arbejde på at få foreningen til at blive en vigtig aktør på det danske bureaumarked,” siger branchechef i Creative Club Michael Brochmann.

Det er primært bureauer, der er medlem af Creative Club, men det er også muligt at være personligt medlem, og desuden er der en ekstra form for medlemskab for bureauledere.

Michael Brochmann fortsætter:

”Nu slår vi de to nyhedsbreve sammen i én udsendelse samt knytter de to sites tættere på hinanden, så alle i branchen både kan få glæde af artiklerne og de arrangementer, vi holder. ”

Det nye nyhedsbrev bliver sendt ud til alle Creative Clubs modtagere og Bureaubiz’ modtagere i denne uge.