We Love People-partner forlader bureauet

Peter Engholm
25@mail.dk

Efter otte år som Purpose Director hos We Love People forlader Claus Skytte bureauet for at forfølge en karriere som forfatter.

Tidligere på året udkom bogen Medbruger – og nu kommer forfatteren ud af bureauet. Claus Skytte har, efter otte år som Purpose Director hos We Love People, besluttet sig for at forfølge en karriere som forfatter – en vej, som bureauet fik sporet ham ind på.

”Vi har i år udgivet bogen ”Medbruger”, som Claus har været forfatter på, og det har været en skøn, lærerig proces – og vi kan se, hvor stort potentiale Claus har i det skrevne sprog. Og er der noget, We Love People gerne skal lære folk, er det at følge sit hjerte. Så vi har stor respekt og beundring for Claus’ beslutning,” siger adm. dir Pernille Simmelkiær om Claus Skyttes farvel.

”Det var faktisk We Love People, der opfordrede mig til at skrive bogen om Medbruger. Den blev skrevet om natten og meget tidligt om morgenen, fordi jeg til dagligt havde så travlt på We Love People. Jeg er blevet fuldstændig forelsket i at skrive det lange format. ”Medbruger” var den første danske bog om Purposeøkonomi. Nu vil jeg skrive bogen om deleøkonomi – et emne, der står mit hjerte meget nært,” siger Claus Skytte.

Han tilføjer:

”Deleøkonomi kan blive for det 21. århundrede, hvad kapitalismen var for det 20. og jeg er én af dem, der lige nu ved allermest om emnet. Ikke mindst fordi min kone Stine har startet verdens første fysiske kjolebyttebutik Resecond.com, som samtidig er ét af de allerførste delekoncepter herhjemme. Derfor skal jeg skrive bogen om deleøkonomi lige nu. Ikke om fem år, eller når jeg bliver gammel.”

We Love People har været igennem en stærk udvikling de seneste år – i seneste regnskabsår steg bruttoavancen med mere end 25 pct., og overskuddet rundede 7,5 mio. kr. – og beskæfter næsten 50 medarbejdere med to direktører på den kreative side, Peter Stenbæk og Christina Blak.

Takket være ”et stærkt seniorlag på bureauet på tekst og strategi” forventes det ikke at genbesætte Claus Skyttes stilling, men at lade de kræfter, der er på bureauet, vokse.