Af FiG

Bureauet vil søge at bidrage til udvikling af bæredygtig vækst. Første ambition er at få fire unge i gang, men målet er at se 20 elever på skolen.

We Love People er i forvejen stiftere af et galleri, et pladeselskab og et forlag – og nu ser en skole således også dagens lys.

Måske ikke så mærkeligt, når man tager i betragtning, at bureauet har Kaospiloternes stifter, Uffe Elbæk i bestyrelsen.

Bureauet arbejder på at gøre social ansvarlighed rentabel, ud fra holdningen, at Danmark har brug for konkrete bud på uddannelse, der kan bidrage til bæredygtig vækst med optimisme, nysgerrighed og værdifuld innovation til fælles, gavnlige idéer.

We Love Talent inviterer derfor fire, unge kreative entreprenører til ét års undervisning af 24 mentorer med første skoledag 1. marts 2011 – og det er drømmen at skolen skal vokse til tyve elever om et par år.

Skolen er på jagt efter selvlærte iværksættere, der mangler viden, eller også har masser af viden, men mangler redskaber til handling.

Talenterne skal have stærk selvdisciplin, gode analytiske evner og være ambitiøse og nysgerrige. De kan muligvis tegne, skrive, programmere, instruere eller arrangere, men fælles for de kommende Talenter er, at de i hvert fald kan formulere originale og værdifulde, bæredygtige idéer.

Kommentarer

  1. To get talent Wieden & Kennedy’s program of PLATFORM seems to be an interesting way. Sometimes curious, young people just have to get the opportunity to get into an agency getting their hands dirty on real clients, on real projects.

  2. Sjovt som alting er verdens eller Danmarks første, når det kommer fra de gutter der. Da den ene af dem lavede Polle-filmen, var det ”første gang i verdenshistorien” at en reklamefigur migrerede til spillefilm, selvom Julemanden havde taget turen fra Coca Cola til den generelle underholdning 50 år tidligere. Nu er det så ”Danmarks første kommercielle højskole”, som virkelig er noget vrøvl. Professionshøjskolerne (ca. 60 stk!) er alle kommercielle, adskillige bureauer (Grey, Envision, Ogilvy) har egne skoleprogrammer, Academy A er et kommercielt vidensamarbejde mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der har vækst og iværksætteri som fokus. Kom nu, Bureaubiz. Lidt rigtig journalistik kan vel ikke skade en gang imellem.

  3. @havkatten: prøv at google “kommerciel højskole” eller “kommercielle højskole”
    Og tjek f.eks. Wikipedia omkring julemadens opståen.

  4. @Skytte: Jeg håber ikke, at dit argumentationsniveau er en vareprøve fra universets første kommercielle højskole. Prøv at google “kildekritik”.

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club