Zupa flytter til Århus

Efter Recommendeds overtagelse vil web-bureauet nu åbne en afdeling i Danmarks næststørste by. Op mod 15 medarbejdere – hentet fra Recommended og Zupa – vil være på plads fra dag 1.

Trafikken går ikke kun fra vest til øst for Danmarks største reklamebureau, Recommended – eller NP3 communications Group, som moderselskabet hedder.

Bureauet har tidligere i år åbnet en afdeling i København og købt webbureauet Zupa.

Men nu åbner Zupa en afdeling i Århus.

Stifter og direktør i Zupa, Niels Ranum, glæder sig til turen over bæltet og en bredere introduktion i Jylland.

Med Zupa i Århus tror vi på, vi kan komme til at spille en endnu større rolle over for de store jyske annoncører og hjælpe med både at drive digital markedsføring og digital forretning. Jeg tror, at vi sammen med Recommended i Århus vil give et frisk pust på de kanter,” siger Niels Ranum.

Zupa flytter ind hos Recommended i Filmbyen i Århus den 1. september. Samarbejdet er dog allerede i fuld gang, og den nye konstellation arbejder hen over sommeren på flere job, hvor netop fuldt integrerede kommunikationsløsninger er det som efterspørges.

Når Zupa åbner i Århus, vil bureauet været bemandet med 10-15 personer. Disse er primært hentet fra Recommendeds digitale afdeling og suppleret med nogle københavnere. Planen er at vokse til 20-25 medarbejdere inden jul. 

Zupa vil i Århus stå på egne ben og skal ikke referere til Zupa i København. Selvstændigheden skal også afspejle sig i topledelsen, og derfor er man nu i fuld gang med at rekruttere en direktør til bureauet. Indtil da vil Niels Ranum varetage styringen af bureauet og kan således se frem til en del rejseaktivitet i det tidlige efterår.

Recommendeds adm. dir. Jørgen Blauert om det nye århusianske bureau:

“I krydsfeltet mellem det, Recommended er bedst til, og det, Zupa gør bedst, rykker vi på én gang ind i den digitale superliga. Dermed er grundlaget for en endnu stærkere position på markedet for integreret kommunikation på plads.”