Zupa opruster med 4 nye medarbejdere

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bl.a. har man ansat Peter Dubienko, der lige er blevet short-listet ved DIA.

Torsdag kunne free-lanceren Peter Dubienko glæde sig over at være blevet short-listet til DIA for arbejde for Mystery Makers. Fredag kunne han så glæde sig over et nyt job.

Peter Dubienko er nemlig blevet ansat som en af fire nye medarbejdere hos Zupa. Hans titel bliver senior art director.

”Peter er en god fyr. Og så er han dygtig. God på koncept og idé – og med en god digital forståelse. Men faktisk var det vigtigste, at Peter forstod, hvor vi gerne vil hen og havde en meget åben tilgang til vores måde at arbejde på,” siger Flemming Holm, kreativ direktør og partner hos Zupa.

Peter Dubienko har en fortid hos bl.a. BBDO og Ogilvy.

De nye medarbejdere hos Zupa er hentet dels på grund af kundetilgang og dels på et ønske om, at bureauet vil kunne spænde bredere i tilbuddet til kunderne. Med ansættelserne nærmer Zupa sig 40 medarbejdere

“Der er stadig en tendens til, at de traditionelle reklamebureauer står for den store idé, og først bagefter aktiverer de digitale bureauer platformen og direct-bureauerne går i gang med den – oftest taktiske – dialog med kunderne. Helt grundlæggende er det det, vi gerne vil udfordre. Vi tror stadig på den rigtige ide – men vi tror på, at den kan opstå overalt. Og det kræver et bredt hold og en åben tilgang,”siger Petter Pablo Sommerfelt-Venegas, der er partner og kontaktdirektør.

De andre nye medarbejdere er:

  • Lene Semberlund, der får titel af Account Director. Hun kommer senest fra en stilling som kontaktchef hos Responsive, hvor hun har siddet med kunder som Realdania, Kræftens Bekæmpelse og L’EASY.
  • Peter Bak, der har en fortid hos blandt andet Ernst & Young, Co+ og Kunde & Co. Peter har igennem de seneste år fungeret som konsulent, men kommer på Zupa til at have konkret kundeansvar som Account Director.
  • Thomas Møller er startet som seniorkonsulent og skal styrke rådgivningen inden for blandt andet CRM, marketing automation og 1:1-kommunikation. Han kommer fra Wunderman.

Zupa har samtidig sagt farvel til Head of Strategy Miriam Plon Sauer. Den stilling bliver dog ikke genbesat. Bureauet er dækket ind på det område.