Danmarks største reklamebureau mister topchef

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Niels Ranum stopper uden at have noget andet job. Hans Zupa-partner gennem mange år erstatter ham på posten som direktør for Zupa Recommended i København.

Den ene af de to administrerende direktører i Zupa Recommend, Niels Ranum, stopper. Det sker ifølge en pressemeddelelse efter eget valg.

“Det har været en svær og personlig beslutning at forlade et bureau og nogle kolleger, som har betydet så meget for mig. Men jeg er ikke i tvivl om, at beslutningen er rigtig. Jeg kan mærke, der er mere derude, jeg skal prøve, og nye projekter der venter,” siger Niels Ranum og fortsætter:

Til gengæld er det pokkers svært at mærke ordentligt efter midt i en travl hverdag. Så derfor har jeg valgt at tone rent flag og skifte kontorstolen ud med en havestol uden idé om, hvad det næste skridt skal være. Så selv om det ville være trygt og bekvemt at blive på bureauet, har jeg valgt at sende mig selv af sted på en enkeltbillet.”

Han har sammen med Albert Funder i Aarhus udgjort ledelsen i bureauet. Hans rolle overtages af Lars Tversted, som han i sin tid stiftede Zupa med.

“Når vi nu ikke kunne overtale Niels til at blive, kan vi kun respektere hans beslutning og til gengæld glæde os over, at han er med til at overdrage et bureau i rigtig god udvikling og med et super stærkt hold. Vi har henover sommeren lukket regnskabsåret 2012/2013 rigtig fornuftigt, og vi er kommet stærkt fra start på 2013/2014,” siger bestyrelsesformand Poul Kjersgaard og tilføjer, at fremtiden for bureauet ser lys ud – også selvom man i starten af året mistede Bilka.

“Vi afvikler stille og roligt den store Dansk Supermarked-account. Parallelt er det i både København og Århus gået over forventning med at få konsolideret og udvidet vores kundebase med en række nye kunder, herunder har vi indledt samarbejde med Telmore, Arla, Sennheiser, Knauf, Maersk og Jysk. Så midt i ærgrelsen over at miste Niels kan vi glæde os over en flot udvikling og med Lars Tversted i spidsen også kontinuitet i ledelsen,” siger Poul Kjersgaard.