13 nominerede til Årets Brøl 2017

Zandra Damsgaard
zandra@bureaubiz.dk

Der står Clienti på en del af nomineringerne til dette års brøl, men også en række mindre bureauer aspirerer til hæder i det nordjyske.

Når Årets Brøl for femte gang afvikles i det nordjyske, er det ikke overraskende med en overvægt af større bureauer blandt de nominerede.

Det Nye Sort, Konxion og Clienti fylder således godt på den netop offentliggjorte shortliste til prisuddelingen i Aalborg den 27. oktober, men de mindre bureauer er kommet godt med.

Arrangørerne glæder sig dog over, at nye navne som Mixart, Goodiepack, Designwerke og Krogh Andersen er sluppet gennem nåleøjet hos juryen, og at der i øvrigt er både enkeltmandsvirksomheder, producenter og kunder blandt de indsendte bidrag.

”Vi oplever heldigvis stadig flot opbakning fra de velkendte navne, der har været med – og for manges vedkommende også vundet priser – de foregående fire år, men årets glædelige konstatering er, at vi denne gang har rekordmange nye deltagere,” siger Anita Møller fra konkurrencesekretariatet.

Flere nye navne
Sidste år delte otte bureauer 22 priser med Clienti som topscorer. Reklamebureauet vandt syv kategorier og har i år mulighed for at løbe med titlen i 12 af slagsen.

I år har mindst et dusin navne ikke tidligere været at finde på deltagerlisten, og det lover ifølge Anita Møller godt for ”en konkurrence, der har til formål at dokumentere, at der i et bredt spekter af virksomheder i Nordjylland bliver skabt virkningsfuld, kreativ og vel-eksekveret markedsføring”.

2017-udgaven af Årets Brøl tæller 21 kategorier samlet under temaerne Kampagne & Film, Digitalt og Design & Foto. Herudover udnævner juryen Årets Bureau og Årets Annoncør. I år uddeles der ingen Grand Prix.

Juryen ved Årets Brøl 2017 består af formand Thomas Hoffmann fra &Co, Niels Heilberg fra Hjaltelin Stahl, Trols Nørlem fra T for Troels, Kirsten Poulsen fra Firstmove og Creative Circle-formanden Dorte Nielsen.

De nominerede til Årets Brøl 2017

Find Årets Brøl og andre brancherelevante arrangementer i Bureaukalenderen (Bureaubiz PRO).

Relaterede artikler