Tid til brøl i det nordjyske

Zandra Damsgaard
zandra@bureaubiz.dk

Opdateret: Årets Brøl fejrer sit femårsjubilæum med flere præmiepenge i puljen. Juryen er på plads, og fristen for bidrag til efterårets nordjyske prisuddeling nærmer sig.

Når der det kommende efterår for femte gang skal uddeles Årets Brøl-priser, bliver der lidt mere at kæmpe om.

Den nordjyske prisuddeling har nemlig fået spædet godt 200.000 kr. til præmiepuljen – bag kapitalindsprøjtningen står TV 2 og Nordjyske.

2017-udgaven af Årets Brøl tæller 25 kategorier samlet under temaerne Kampagne & Film, Digitalt og Design & Foto. Herudover kan juryen i år anerkende årets bedste arbejde med en Grand Prix.

”Sidste år var et lille vendepunkt for Årets Brøl. Vi har gennem årene finpudset konceptet, konkurrencen og afviklingen af gallaaftenen, og det hele gik op i en højere enhed. I år gør vi det samme, bare endnu bedre. Med ekstrapræmierne fra TV 2 og Nordjyske og en jury bestående af nogle af landets fremmeste reklame- og kommunikationsfolk lægger vi op til endnu et brag af et brøl,” siger Jacob Lange fra Lange PR, som er med i styregruppen.

Prisfesten afvikles i DGI Huset Nordkraft i Aalborg fredag den 27. oktober, og deadline for indsendelse af bidrag er inden midnat den 31. august.

Sidste år indsendte deltagerne godt 170 konkurrencebidrag.

Årets Brøl arrangeres af erhvervsorganisationen Erhverv Norddanmark og støttes af &Co, Danske Bank, DiaPhoni, Dunville, Firstmove, Hjaltelin Stahl, Jysk Analyse, KONXION, Lange PR, Larger Than Life, leogriffin.dk, Miracom, Nordjyske Medier, Novagraf, SACKit, Sphion, steen-bjerre.dk og T for Troels samt TV2/Danmark.

Juryen ved Årets Brøl 2017
Formand: Thomas Hoffmann, kreativ direktør og medindehaver af &Co.
Niels Heilberg, senior creative, Hjaltelin Stahl
Trols Nørlem, direktør og indehaver, T for Troels
Kirsten Poulsen, direktør og indehaver, Firstmove
Rasmus Dunvad, kreativ direktør og indehaver, Dunville

Opdatering 25/8: Rasmus Dunvad har måttet melde fra og er blevet erstattet af Creative Circle-formanden Dorte Nielsen.

Tilmeld dit bureau her