Ambitioner hos et af Danmarks bedste bureauer

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Det digitale bureau Co3 har under corona købt et bureau, etableret et nyt kontor samt ansat seks nye medarbejdere.

Hos digitalbureauet Co3 i Ikast går det godt. Faktisk så godt, at man har købt et bureau, åbnet et kontor og nu ansat seks nye medarbejdere. Alt i alt betyder det, at man fra at have et kontor i Ikast med 35 medarbejdere, nu er 55 medarbejdere fordelt i både Ikast og Aarhus.

Bureauet er også et af Danmarks bedste bureauer. I hvert fald, hvis man kigger i Bureaubiz’ og MyResearch’ nye rapport, BureauTrends.

Her har vi inddelt bureauerne efter deres performancescore, dvs. hvor man kigger på 3 års udvikling i bruttoavance og overskudsgrad.

Samtidig har vi inddelt bureauerne efter størrelse og iblandt de bureauer, der har en bruttoavance på 20-40 mio. kr. i bruttoavance, ligger Co3 som nr. 2 efter Obsidian Digital og før Optimeo.

Etablerede ekstra kontor i Aarhus
Det var i foråret, at Co3 købte bureauet 1st Web, som betød en tilgang af fem medarbejdere, og den 1. september åbnede man så dørene til et nyt kontor i Aarhus, hvor 1st Web-medarbejderne er rykket over sammen med nogle Co3-medarbejdere fra Ikast.

De seks nye medarbejdere er en række specialister, som skal betjene Co3s kunder, som primært er B2B-kunder. De efterspørger især digitale ydelser, som udvikling af hjemmesider, commerce samt udvikling og drift af onlinemarketing-aktiviteter.

”Vi har oplevet en stor efterspørgsel efter vores ydelser, hvilket er helt fantastisk. Det har givet os en tro på, at det vi gør, er det, mange B2B-virksomheder har brug for. Derfor tør vi også godt sige, at vores ambitioner er store – og for at lykkes, forventer vi at byde velkommen til mange flere medarbejdere i løbet af de kommende år,” siger adm. direktør Christian Poulsen.

Har også mærket corona
Co3 er ikke gået helt fri af corona-krisen. 15 kunder satte projekter i ro, men bureauet klarede sig uden at fyre medarbejdere og uden at blive en del af hjælpepakkerne. Næsten allekunder er igang igen på nuværende tidspunkt.

Blandt Co3s kunder er IT Relation, Frellsen, Isabella og Norlys.