Af Pia Osbæck osbaeckpia@gmail.com

Man kan ikke klandre Boye & Spellerberg for hastværk i ansættelsen af medarbejdere. I deres fjerde leveår ansætter de medarbejder nummer fire.

Boye & Spellerberg har ikke travlt med at hive nye kolleger ind.

I det tredje år tog de en tredje partner ind – Kent Stephan Jensen – og nu, i deres fjerde leveår, henter de en fjerde partner.

Det er Christian Iversen – også kaldet Iver, som de faktisk måtte overtale først.

”Christian Iversen valgte for nogle år siden at gå solo efter 26 år hos DDB, og det gik fint for ham at være alene, så der skulle noget overtalelse til,” siger Peter Boye, der stiftede Boye & Spellerberg i 2014 sammen med Bjarne Spellerberg.

Han fortsætter:

”Iver er nærmest et brand i sig selv. Han er både en dygtig fagmand og et interessant menneske. Og så er han virkelig produktiv. Han kommer med en energi, man normalt ser hos folk, der har noget, de skal bevise. Ikke hos en, der har bevist og bevist. Men man er også nødt til at have en vis kadence i vores setup.”

Det virker ikke som om, I har travlt med at ansætte. Fire partnere og dermed fire ansatte på fire år?

”Vi vil gerne have kernen på plads først, og det har vi ikke haft travlt med, for det handler om at finde de rigtige. Vi kunne godt have nogle yngre siddende, men vi vil gerne først have nogle folk fra øverste hylde, og det er vigtigt at finde de rigtige.”

Skal I så have nogle yngre ind på et senere tidspunkt?

”Afgjort. Men vi vil helst være så få som muligt og så mange som nødvendigt. Vi har alle prøvet de store bureauer, og det er ikke drømmen, for vi kan godt lide, at vi er tæt på opgaverne og hele tiden ved, hvad der sker på alle kunder, og det vil vi nødigt miste.”

Han fortsætter:

”Men vi er også pragmatiske. Hvis vi får en kunde, der er afhængig af hverdagsproduktion og det er en kunde, vi gerne vil have, så vil vi ændre vores bemanding derefter. Men vi kan godt lide tanken om at være et mindre bureau, så vi har ikke travlt med at blive større.”

Boye & Spellerbergs nuværende kunder er: BroBizz, Storebælt, DFDS, Realdania, Bolius, BLOX, DAC Dansk Arkitektur Center, Urban Gym, Comm2ig, Børns Vilkår, Magistrenes A-kasse og den nyeste kunde: K.B. Hallen.

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. Skriv til britta@bureaubiz.dk og få et godt tilbud. Du kan også ringe på  71 74 79 91

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Bureaurapporten trykt og digitalt
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • Årligt gå-hjem-møde
Køb nu

Kommentarer