Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk

Med opkøbet kommer man op på ca. 220 medarbejdere. Målet er 500 inden for tre år. Opkøbet betyder, at Manyone kan trække på et nyt sæt kompetencer inden for design og udvikling af særligt IoT-løsninger og mekanisk design, siger co-CEO og stifter af Manyone, Lasse Jensby Dahl.

Det danske strategi- og designbureau Manyone vil være verdens førende inden for sit område i 2024 og have en medarbejderstab på 500.

Det er en stor ambition, men man er godt på vej. I marts købte man det brasilianske bureau, Questtonó, der har 40 medarbejdere. Nu har man vendt blikket sydpå, og køber den israelske teknologi- og produktdesign-virksomhed med speciale i IoT, Prime, der bringer 32 medarbejdere med sig.

Dermed kommer man op på omkring 220 medarbejdere fordelt på 10 kontorer i ni lande.

Opkøbet betyder, at Manyone kan trække på et helt nyt sæt kompetencer inden for design og udvikling af særligt IoT-løsninger og mekanisk design, hvor Prime er blandt verdens førende, siger co-CEO og stifter af Manyone, Lasse Jensby Dahl:

“Der ligger et enormt forretningspotentiale i IoT-løsninger, særligt når 5G-revolutionen for alvor træder i kraft. Med Prime, og det talent, der findes i den virksomhed, er vi nu endnu bedre rustet til at rådgive, designe og udvikle produkter og services, der vil definere markedet mange år i fremtiden. Integreret med vores nuværende kompetencer, når vi nu et punkt, hvor vi med stolthed kan sige, at vi inden for strategi, design og teknologi er blandt de førende i verden.”

Han fortsætter:

“Vi kommer til at vokse i Israel, men partnerne fra Prime og Manyone har fokus på internationale projekter og deler en global ambition. Så den store vækst i Tel Aviv vil være på at indgå i internationale projekter.” 


Lasse Jensby Dahl

Vil sætte globalt aftryk
Prime, der blev stiftet i 2011 af designerne David Keller, Etay Amir and Omri Barzeev, skaber IoT løsninger og mekanisk design til kunder inden for bl.a. medicinal-, tele- og sportsbranchen, som blandt andre tæller Nike, Kärcher, Amdocs og ZSquare Medical. 

Produktporteføljen tæller medicinske 3D-scannere, smart-home systemer, integrerede app og cloud-løsninger, og wifi-routere. 

Stifter af og CEO i Prime, David Keller, siger om baggrunden for at blive en del af Manyone:

“At blive en del af Manyone var et meget spændende og naturligt valg. En klar motivation for os er muligheden for, at vi gennem design og teknologi kan sætte et globalt aftryk. Design skal bidrage til at skabe en bedre verden, og det er en ambition, som vi deler med Manyone. Allerede efter det første møde vidste vi, at vi havde fælles værdier, og derfor begyndte vi allerede inden opkøbet var på plads at samarbejde i nye interessante projekter.” Prime skifter navn til Manyone Tel Aviv.

Over 20 partnere
Partnerne i Prime bliver partnere i Manyone – og dermed en del af den 20+ store partnergruppe.
 
Købesum fortrolig
Parterne vil ikke ud med hverken købesum og betalingsmåden. 

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club