Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk
Kilde: Getty Images.

Konstellationen mellem Konstellation&Republica og Nordlid har udviklet en onlinetjeneste til togpassagerer, der mister rejsetid pga. sporomlægninger.

Togbureauet – som er en konstellation mellem Konstellation&Republica og Nordlid – blev i december valgt til DSBs bureau.

Bureauet erstattede Mensch, som så sent som i december måned stod for transportvirksomhedens julekampagne.

Nu kan man så i forskellige medier – bl.a. DR og på TV2 nyhederne læse/høre om det første store tiltag fra Togbureauets side.

Bureauet har leveret strategi, ide, app og kampagnekommunikation til en ny onlinetjeneste, der kompenserer togpassagererne på Frederikssundsbanen.

DSB laver i perioden april-august sporarbejde på strækningen mellem Frederikssund og Valby og derfor bliver der indsat togbusser i stedet for. Med den nye onlinetjeneste kan togpassagererne veksle den forlængede rejsetid på 25-30 minutter til nye rejser.

”Det, jeg synes vi er lykkedes med her, er en løsning med høj oplevet værdi, og det rammer direkte ned i den største pain, nemlig den tid man mister, siger Jan Køhler (fra Nordlið) der er strategisk planner sammen med Martin Gjerløff (fra Konstellation&Republica ) på projektet. Sammen er de DSB’s strategiske team i Togbureauet.

Den nye onlinetjeneste hedder ‘Få tiden tilbage’ og fra DSBs informationschef Tony Bispeskov lyder det:

’Få tiden tilbage’ er et pilotforsøg, der er forbeholdt kunderne, som rejser mellem Frederikssund og Valby. Den er et eksempel på, at vi har lyttet til kunderne og gerne vil forsøge at finde en model for at give kunderne noget til gengæld for den forlængede rejsetid, som de oplever under Banedanmarks sporarbejde.”

Det er muligt, at DSB på sigt udbreder ’Få tiden tilbage’ til resten af landet, siger informationschefen:

”Vi lægger ud med et pilotforsøg på Frederikssundsbanen, så vi opnår nogle praktiske erfaringer, før end vi tager stilling til, om det er noget, som vi skal fortsætte med og tilbyde til kunderne på andre strækninger med sporarbejde,” siger han.

Kunderne, der ønsker at være blandt de første til at få mere at vide om ’Få tiden tilbage’, kan fra i næste uge sende en sms med teksten fåtidentilbage til 1919.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club