Jysk bureau får sin første partner

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Superego i Horsens og Holstebro udvider nu ejerkredsen fra de to stiftere til at omfatte en af medarbejderne.

For to år siden fusionerede Superego i Horsens med Peoplez i Holstebro og skabte dermed et af Jyllands største bureauer med omkring 50 ansatte. I dag får bureauet sin første partner udover de to stiftere.

Det er projektchef i Horsens-afdelingen, Mike Gadeberg Kaspersen, der har arbejdet på bureauet siden 2016.

”Mike har gennem syv år været med på rejsen, og siden dag ét har han tilgået alle opgaver, som var virksomheden hans egen. Hans arbejdsmoral er i særklasse, og han har ydet en mere end ekstraordinær indsats år efter år. Superego har været i en konstant udvikling, og en stor del af denne og den tilhørende vækst kan jeg tilskrive Mikes engagement. På den måde bliver det ret åbenlyst og helt oplagt for mig, at give ham denne mulighed for at indtræde i ejerkredsen som partner,” siger adm. direktør og stifter Anders Juel, der også er bestyrelsesformand i  brancheforeningen Creative Club under Grakom – Kommunikationsindustrien.

De to bureauer tæller i dag til sammen omkring 60 medarbejdere med 40 i Horsens og 20 i Holstebro. Kundelisten tæller bl.a.: Super Dæk Service, Hybel, Flammen, Løvbjerg, M+, Batavus, LGT, Aunsbjerg, Autohuset Vestergaard, Vilomix, Stibo Complete.