Markant vækst i jysk bureaufusion

Finn Graversen,
journalist

Der er et Superego i både Horsens og Holstebro – og begge bureauer opnåede flot vækst i 2021.

Det ene bureau ligger i Horsens, det andet i Holstebro. For et år siden blev de så partnere – dog uden at flytte sammen – og nu kan begge bureauer fremlægge et regnskab med markant vækst.

Det drejer sig om Superego i Horsens, og Peoplez i Holstebro. Partnerskabet blev etableret ved, at Superego købte en andel af Peoplez, som så blev omdøbt til Superego Holstebro.

For begge bureauer gælder, at de gik frem både på top og bund. Ser man dem sammenlagt, har de en bruttoavance på ca. 35 mio. kr. og en bundlinje på ca. 5,5 mio. kr.

“Vi gik ind i samarbejdet med kollegaerne i Horsens for at styrke en i forvejen god udvikling i vores del af landet. Målet var at øge resultatet i Holstebro markant og samtidig skabe et stærkere bureaubrand på tværs af de to afdelinger,” siger Per Tornvig, der er direktør og medejer af Superego i Holstebro. Han fortsætter:

“Både medarbejdere og kunder i Holstebro har taget rigtig godt imod alt det nye. Medarbejderne yder en kæmpe indsats og den gode fælles rejse med de gode kollegaer i Horsens er først lige begyndt og rummer stadig stort potentiale.”

Anders Juel, der ejer Superego i Horsens, ser sammenlægningen mellem bureauerne i Horsens og Holstebro som det største, der skete i 2021.

“At vi har formået at køre det hele i stilling samtidig med, at vi har skabt gode resultater, gør mig glad og stolt. Alle har bare haft et fedt mind-set, og der har været utrolig få og meget små bump på vejen. Kæmpe ros til alle medarbejderne på begge kontorer for at tage den helt store ja-hat på, siger Anders Juel og fortsætter:

“Vi er blevet en del større på kort tid. Men selvom det går stærkt, så går vi målrettet og strategisk til værks. Vi skal sikre både et sundt overblik og tempo,” siger Anders Juel, som stadig ser bureauet som en speedbåd frem for en supertanker.

Forventningerne til indeværende år er positive. Bureauet spår vækst i begge afdelinger i 2022, på trods af den uvished, der er forbundet med bl.a. situationen i Ukraine og eftervirkningerne efter corona.

Tilvæksten på kundesiden har i både Horsens og Holstebro fået en god start i 2022 og det kræver både flere medarbejdere og mere plads.

Kontoret i Horsens er således udvidet med 300 kvadratmeter og i Holstebro med 165. Samtidig søger bureauet flere profiler, som f.eks. brand-designere og digitale specialister i begge afdelinger.

Nøgletal for Superego

  • Bruttoavance 23,994 mio. kr. +22,6 pct.
  • Bruttoavance pr. medarbejder 727.101 kr. -7,1 pct.
  • Lønandel 63,4 (64,1)
  • Resultat før skat +4,357 mio. kr. +27,4 pct.

Bruttoavancen er estimeret af Bureaubiz

 

Nøgletal for Superego Holstebro

  • Bruttoavance 10,717 mio. kr. +30,9 pct.
  • Bruttoavance pr. medarbejder 669.834 kr. +27,7 pct.
  • Lønandel 67,7 (73,8)
  • Resultat før skat +1,267 mio. kr. +137,7 pct.

Bruttoavancen er estimeret af Bureaubiz