Karne Lykkebo stopper som adm. direktør i Geelmuyden Kiese Danmark

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Ny adm. direktør er Mikkel Bendtsen, der startede på bureauet helt tilbage i 2009 som studentermedhjælper. Karne Lykkebo skal fremover koncentrere sig om at være koncerndirektør for den samlede Geelmuyden Kiese-gruppe i Danmark, Norge og Sverige.

Geelmuyden Kiese får ny administrerende direktør i Danmark. Partner Mikkel Bendtsen overtager jobbet fra Karne Lykkebo, som fremover skal fokusere sine kræfter på at være koncerndirektør for hele Geelmuyden Kiese-gruppen i Danmark, Sverige og Norge.

Mikkel Bendtsen, der begyndte som studentermedhjælper på Geelmuyden Kiese, har været på bureauet i knap 13 år – med en lilleafstikker til Morsing PR. Udover lang erfaring, har han også allerede øvet sig på jobbet, idet han har fungeret som direktør for Geelmuyden Kiese Danmark i de seneste syv måneder, hvor Karne Lykkebo har været på barselsorlov. Når hun vender tilbage den 1. november, fortsætter Mikkel Bendtsen som administrerende direktør.

“Jeg glæder mig til at fortsætte i rollen som administrerende direktør for Geelmuyden Kiese Danmark. Vi vækster, vi får masser af nye kunder og vores eksisterende kunder er meget tilfredse med vores arbejde. Samtidig har vi været i stand til at tiltrække nogle af branchen bedste hoveder, og det er forudsætningen for at kunne levere. Og levere har vi i den grad tænkt os at blive ved med,” siger Mikkel Bendtsen.

Karne Lykkebo har siden august 2020 været både administrerende direktør for Geelmuyden Kiese i Danmark og koncerndirektør for GK-gruppen. Jonas Palmqvist, der er partner og direktør i Paritee, der ejer Geelmuyden Kiese, er også bestyrelsesformand for Geelmuyden Kiese-gruppen, og han glæder sig over mere fokus på forretningen på koncernniveau.

“Mikkel har gjort et fremragende job som midlertidig administrerende direktør i Danmark, så det er helt naturligt, at han fortsætter i den rolle. Karne har stået i spidsen for en gedigen turn-around af Geelmuyden Kiese Danmark over de sidste fire år. Nu skal hun koncentrere sig om styrkelse og vækst af hele GK-gruppen, der med vores nye ejerskab sætter barren højere end nogensinde. Fremtiden tilhører samfundsbureauet, der kombinerer samfundsforståelse, strategi, analyse og kreativitet,” siger Jonas Palmqvist.

Mikkel Bendtsen