Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk
Karne Lykkebo

Ny adm. direktør er Mikkel Bendtsen, der startede på bureauet helt tilbage i 2009 som studentermedhjælper. Karne Lykkebo skal fremover koncentrere sig om at være koncerndirektør for den samlede Geelmuyden Kiese-gruppe i Danmark, Norge og Sverige.

Geelmuyden Kiese får ny administrerende direktør i Danmark. Partner Mikkel Bendtsen overtager jobbet fra Karne Lykkebo, som fremover skal fokusere sine kræfter på at være koncerndirektør for hele Geelmuyden Kiese-gruppen i Danmark, Sverige og Norge.

Mikkel Bendtsen, der begyndte som studentermedhjælper på Geelmuyden Kiese, har været på bureauet i knap 13 år – med en lilleafstikker til Morsing PR. Udover lang erfaring, har han også allerede øvet sig på jobbet, idet han har fungeret som direktør for Geelmuyden Kiese Danmark i de seneste syv måneder, hvor Karne Lykkebo har været på barselsorlov. Når hun vender tilbage den 1. november, fortsætter Mikkel Bendtsen som administrerende direktør.

“Jeg glæder mig til at fortsætte i rollen som administrerende direktør for Geelmuyden Kiese Danmark. Vi vækster, vi får masser af nye kunder og vores eksisterende kunder er meget tilfredse med vores arbejde. Samtidig har vi været i stand til at tiltrække nogle af branchen bedste hoveder, og det er forudsætningen for at kunne levere. Og levere har vi i den grad tænkt os at blive ved med,” siger Mikkel Bendtsen.

Karne Lykkebo har siden august 2020 været både administrerende direktør for Geelmuyden Kiese i Danmark og koncerndirektør for GK-gruppen. Jonas Palmqvist, der er partner og direktør i Paritee, der ejer Geelmuyden Kiese, er også bestyrelsesformand for Geelmuyden Kiese-gruppen, og han glæder sig over mere fokus på forretningen på koncernniveau.

“Mikkel har gjort et fremragende job som midlertidig administrerende direktør i Danmark, så det er helt naturligt, at han fortsætter i den rolle. Karne har stået i spidsen for en gedigen turn-around af Geelmuyden Kiese Danmark over de sidste fire år. Nu skal hun koncentrere sig om styrkelse og vækst af hele GK-gruppen, der med vores nye ejerskab sætter barren højere end nogensinde. Fremtiden tilhører samfundsbureauet, der kombinerer samfundsforståelse, strategi, analyse og kreativitet,” siger Jonas Palmqvist.

Mikkel Bendtsen

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club