Kig på tændstikken og tænk: Hvad kunne det ellers være?

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Se hvem vinderen fra sidste uges kreative opgave er, og se de sjove løsninger. Samtidig stiller vi opgave nummer 2 ud af 7. Kom og vær med. Det er sjovt, og det er inspirerende.

I sidste uge igangsatte Bureaubiz en kreativ konkurrence i samarbejde med formanden for Creative Circle, Dorte Nielsen. Konkurrencen blev i gang sat i sidste uge i forbindelse med World Creativity and Innovation Week, som Dorte Nielsen er dansk kreativitets ambassadør for. Den kører i syv uger. For sjov og for at blive inspireret.

Denne uges opgave er nederst i artiklen – men først skal vi kåre vinderen fra sidste uge.

Stort til lykke til Maja Elbæk, der vinder med denne skønne elefant. Præmien er et eksemplar af ‘Creative Thinker’s Rethink Book’ af Dorte Nielsen og Katrine Granholm, der først udkommer i maj.
 
Dorthe Nielsen, der har udvalgt, vinderen siger om løsningen, at den er er enkel, charmerende og udført i en ydmyg og skitseret stil.
 
Hun fortsætter:
 
“Tak for alle de skønne idéer og forslag, som I har indsendt som svar på den første opgave. Der har været en skøn spredning lige fra herlige bowlingkegler, over røremaskiner, nøgler, insekter og bordtennisbat. Jeg har sat pris på de mange forskellige måde, hvorpå idéerne er eksekveret,” siger Dorte Nielsen.
 
Se bidragene her – og se denne uges opgave i bunden af artiklen:
Simon Milfred:

Simon Milfred:

Julie Rylander Petersen:

Cecilie Ingrid Binger Christiansen:

Gitte Lund:

Maja Elbæk:

Cecilie Lydia Hylleberg:

Nicoline Grace Poulsen:

Nicoline Grace Poulsen:

Thomas Mikkelsen:

 

Denne uges opgave
Opgave nummer 2 ud af 7 er også fra den kommende bog ‘Creative Thinker’s Rethink Book’ af Dorte Nielsen og Katrine Granholm. Opgaven tager udgangspunkt i en tændstik og er ganske enkel: Kig på tændstikken og tænk: Hvad ellers kunne det være?

Igen i den uge sættes et eksemplar af  ‘Creative Thinker’s Rethink Book’ på højkant som præmie til ugens vinder.

Sådan deltager du
Du deltager i konkurrencen ved at uploade et billede eller en video i kommentarfeltet på Bureaubiz’ Facebook-opslag, hvor du viser, hvordan du løser opgaven.