Klummer

Klumme

Virksomheder skal gøre genbrug til deres value proposition

Gensalg af tøj vokser 11 gange mere end traditionelt nysalg. I USA eksploderer antallet af virksomheder, der indarbejder leje og genbrug i deres forretningsmodel. Men i Norden har brands og retailere stadig masser af muligheder for at kombinere samfundsansvar og gode kundeoplevelser ved at tilbyde udlejning, reparation og gensalg af deres produkter.

26. september 2022
0 kommentarer
Klumme

Forbrugerombudsmanden: Tre indskærpelser om greenwashing

Juristens hjørne: Forbrugerombudsmanden har den 23. september indskærpet forbud mod vildledende markedsføring i form af greenwashing over for tre virksomheder.

23. september 2022
0 kommentarer
Klumme

Google Analytics i sin standard version er nu ulovlig i Danmark. Få overblikket til, hvad du skal gøre

Det danske datatilsyn har meldt ud, at Google Analytics ikke længere er tilladt i sin nuværende form. Her er hvad du skal vide for at komme godt videre med din virksomhed.

23. september 2022
0 kommentarer
Klumme

Brandingekspert leger pinlig navneleg med Brugsen og Kvickly

Hanne Feldthus mener: Hvis Brugsen og Kvickly var stærke brands, ville det være en delikat sag at finde et nyt navn, men det er de ikke, hvorfor brandingeksperter godt kan spare sig deres ufrivilligt morsomme navneforslag.

21. september 2022
0 kommentarer
Klumme

Klumme af Poul Mikkelsen: Fremtidens farlige business ord

De klassiske stive strategiske termer, slår ikke rigtig til i tidens krav om at kunne forstå, det der skal skabe udgangspunktet for succes og vækst for virksomheder.

19. september 2022
0 kommentarer
Klumme

Klumme: 3 gode råd til at skrive mere bæredygtig kode

Klumme: Vejen til mere bæredygtig kode handler lige så meget om den rigtige indstilling og awareness som at skrive kode, der er simpel og effektiv. Derfor har vi samlet 3 gode råd, der hjælper dig med at producere mere bæredygtig kode til dit website.

14. september 2022
0 kommentarer
Klumme

Sydbanks kampagne udstiller Støjbergs kunstige skel imellem land og by

Klumme af Hanne Feldthus: Sammenhængskraft – Sydbank positionerer sig som banken for rygraden i dansk erhvervsliv, men kampagnen bidrager på elegant vis også til forståelsen af de mindre virksomheders bidrag til vores samfund.

31. august 2022
0 kommentarer
Klumme

Danske iværksættere skaber bureauer i verdensklasse

Klumme: Iværksættere er afgørende for vækst i den danske bureaubranche, skriver Henrik Jensen, der er Ph.d. i innovation af forretningsmodeller inden for medier og bureauer.

30. august 2022
0 kommentarer
Klumme

Sådan gør du dit website mere bæredygtigt med UX og design

Klumme: Vejen mod et (mere) bæredygtigt website er ikke ligefrem en dans på roser. Det er en besværlig opgave, fordi det kræver mod, viden og kompromiser. Men det kan sagtens lade sig gøre, hvis du ved, hvor du skal eller kan starte processen. Klummeskribenten har samlet nogle konkrete initiativer med rod i UX og design, der gør dit website mere bæredygtigt.

29. august 2022
0 kommentarer
Klumme

Bøde på 10.000 kr. for krav om tagning i 12 konkurrencer

Juristens hjørne: Anklage­myn­digheden nedlagde en påstand om bødestraf på 306.700 kr., så cafeen slap billigt. Siden da er bødestrukturen ændret væsentligt.

23. august 2022
0 kommentarer
En del af Creative Club