Kommunikationsbureau: Flot regnskab trods omtumlet år

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Først hed det Oxymoron, så Schultz J & Goll. Nu hedder det Substantia og stifteren stoppede midt i regnskabsåret. Alligevel er det gået pænt frem for bureauet.

Trods en lidt omtumlet tilværelse med navne- og ledelsesskift, senest i august 2023, har kommunikationsbureauet Substantia kunnet levere et flot regnskab.

Bureauet, der tidligere har heddet Schultz J & Goll og før det Oxymoron, og som blev stiftet af Kresten Schultz Jørgensen for seks år siden, gik i det tumultariske år, hvor stifteren forlod bureauet, frem på flere parametre: Omsætningen steg fra 19 mio. kr. til godt 21 mio. kr. og årets resultat viser en fremgang på 11,1 pct.

Adm. direktør, Peter Goll, der kom til bureauet i 2021 udtrykker i en pressemeddelelse stor tilfredshed med resultatet:

“2023 var et mere omskifteligt år, end vi havde troet og nok ønsket os. Vi skiftede navn to gange og ændrede i partner- og ejerkredsen. Vi har samtidig haft fornøjelsen af at fastholde og udvikle samarbejdet med vores største kunder med værdiskabende projekter, mens alle nøglemedarbejderne er fortsat på firmaets rejse. Den tillid er vi stolte af og ydmyge over. Derfor anser vi årets resultat for særdeles tilfredsstillende”.

Han kommenterer ligeledes på baggrunden for navnet Substantia, der i dag har 16 ansatte:

“Det er en forudsætning, at man forstår substansen, før man kan bidrage med en reel værdiskabelse. Det var det, vi gerne ville tydeliggøre med vores navneskifte – og det er nu det, vi bekræfter med vores første regnskab”.

Substantias ledelse består i dag af public affairs direktør, Frank Serup Laybourn, adm. direktør Peter Goll, head of PR & crisis management Louise Helstrup Guldager og director of operations Paulina Wata Rosenquist,, hvor de tre sidstnævnte også er partnere.

Nøgletal for Substantia

  • Bruttoavance 17,628 mio. kr. +4,4 pct.
  • Bruttoavance pr. medarbejder 1,356 mio. kr. +12,4 pct.
  • Lønandel 57,1 (59,1)
  • Resultat før skat +4,068 mio. kr. +11,1 pct.
  • Bruttoavancen er estimeret af Bureaubiz