Tidl. dansk Dentsu-CEO bliver nordisk chef i Snapchat

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Lars Bo Jeppesen er ansat som nordisk chef i Snap, der er moderselskabet bag Snapchat. Her får han ansvaret for at starte et nyt kontor i København, hvorfra han skal styrke Snapchats nordiske tilstedeværelse.

I 14 år var Lars Bo Jeppesen CEO i Dentsu. Først med ansvar for Danmark, så for Norden og siden også for Benelux og Central- og Østeuropa. I 2020 sagde han helt farvel til bureaugruppen til fordel for en stilling som managing director for Parken Sport & Entertainment. Det blev dog et noget kortere bekendtskab, da han stoppede på posten i maj 2021. 

Nu har han igen fået nordisk ledelsesansvar. Denne gang i tech-verdenen. Han er netop tiltrådt som generel manager, nordics – nordisk chef – i Snapchat. 

I en pressemeddelelse lyder det, at Lars Bo Jeppesen får ansvar for at styrke appens tilstedeværelse i Norden. Det skal blandt andet ske med et nyt kontor i København, som Lars Bo Jeppesen er ved at sætte et salgsteam sammen til. 

“Lars Bo har veldokumenterede resultater som virksomhedsleder og hans iværksættertankegang, kombineret med hans evne til at opbygge blomstrende og glade teams, gør ham til den rette person til at tage vores regionale forretning til næste niveau. Med en allerede stærk tilstedeværelse i Norge og Sverige, udnytter vi Danmarks potentiale ved at åbne et kontor senere på året, og vi rekrutterer i øjeblikket. Jeg kan ikke vente med at se, hvordan regionen udvikler sig, når vi cementerer vores tilstedeværelse i Skandinavien,” siger Claire Valoti, Vice President med ansvar for EMEA i Snapchat, i pressemeddelelsen.

Fra Lars Bo Jeppesen selv lyder der begejstring for at blive en del af det nordiske team netop nu. Han ser et stort potentiale i at arbejde med augmented reality, hvilket Snapchat længe har gjort gennem bl.a. linser og filtre.

“Snaps mission om at give folk mulighed for at udtrykke sig selv og opdage verden ved at kombinere det, de ser i den virkelige verden med en digital oplevelse gennem AR, er fremtiden. Der er bare så meget potentiale med AR, der rækker ud over appen, og Snap er kendt verden over som førende på dette område. Sammen med teamene ser jeg frem til en spændende rejse mod fremtiden for AR og opbygning af en endnu stærkere tilstedeværelse af Snap i Danmark, Sverige og Norge,” siger han. 

Lars Bo Jeppesen er desuden formand for bestyrelsen i Letz Sushi. Han trådte 31. marts helt ud af bestyrelsen i Dentsu, hvor han var siden ansættelsen i Parken fortsat har været medlem.