Manyone går ind i Norge

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

I foråret gik Manyone ind i Brasilien. I sommer gik de ind i Israel. Nu overtager det danske bureau et norsk designbureau.

Manyone køber majoriteten i det norske servicedesign bureau Studio Vues af franske Devoteam, som beholder 49 pct ejerskab. Dermed er det danske designbureau tilstede i de tre skandinaviske hovedstæder.

Tidligere på året købte Manyone et brasiliansk bureau og et israelsk IoT-selskab.

Det norske kontor bliver det ellevte kontor globalt og Manyone kommer med købet op på 250 medarbejdere i ti lande. Ambitionen er, at det norske kontor skal vokse fra 15 til 50 medarbejdere frem mod 2023.

“Studio Vues er usædvanlig stærke inden for servicedesign, hvor de med en fantastisk blanding af unikke talenter har skabt stor traktion og vokset til 15 medarbejdere på bare to år. Deres ambition og drive passer perfekt til Manyones agenda om, at en bedre fremtid skal skabes med design. Netop servicedesign driver en stor del af den agenda og det er en fornøjelse at præcis denne gruppe bliver Manyones bastion i Norge. Manyone er en global strategi-design virksomhed med danske rødder, og derfor er det også naturligt, at vi udvider i Skandinavien nu,” siger Lasse Jensby Dahl, Co-CEO i Manyone. 

Parterne vil ikke offentliggøre købssummen.

De fire eksisterende partnere i Studio Vues indtræder som partnere i Manyone og fortsætter ledelsen af kontoret i Oslo. Øverste ledelse i Oslo er  Michelle Cole og Jon Haukaas.

Opkøbet betyder, at Studio Vues fra 1. oktober skifter navn til Manyone Oslo.