Morten Hershøj skifter til Advice

Peter Engholm,
journalist

I september trådte Morten Hershøj ud af Another, og pr. 1. november tørner han ud for et af landets større reklame- og PR-bureauer.

I begyndelsen af sidste måned meddelte adm. dir. Morten Hershøj, at han stoppede på Another, som han i 2013 var med til at stifte. Bureauet gik godt, så tidspunktet var ifølge Morten Hershøj det rigtige til at vende tilbage til bl.a. tech.

Og den udmelding har de tilsyneladende læst hos Advice, som pr. 1. november har ansat Morten Hershøj. Her skal han som director bidrage til at styrke Advices kommercielle position, kompetencer på consulting og være med til at udvikle stærke, integrerede løsninger for både eksisterende og nye kunder. 

”Mortens profil og person er et fantastisk match til Advice og den udvikling, vi er inde i. Vi oplever en stigende relevans og efterspørgsel på vores tilgang, hvor vi er optagede af sammenhængen mellem samfund, forretning og forbrugere. Vi har gennem de senere år samtidig etableret et endnu stærkere ben på tech og leverer løsninger med et højt kreativt niveau. Det har vi ambitiøse planer om at vi bygge videre på de kommende år, og her kan Morten være med til at rykke os,” siger Mille Klink, CEO i Advice, og fortsætter: 

”Morten har en spændende og relativt sjælden profil, der favner det integrerede, der er en del af vores DNA. Han kommer med en solid erfaring og kan koble både tech og digital med brand og strategi og kan omsætte det til stærk kommunikation i hele kunderejsen.”

Morten Hershøj ser ”klart Advice som et Top3-integreret bureau herhjemme” og uddyber:

”Jeg ser frem til at komme ned i maskinrummet og dyrke fagligheden. Advice er en af Danmark mest spændende og interessante bureauer lige nu – med stor kompetencebredde og -dybde. Og bureauet har potentialet til at blive endnu større. Jeg glæder mig til at bidrage yderligere til, at Advice får en endnu stærkere kommerciel position i markedet. 

CV – Morten Hershøj

  • 2021-         Director, Advice
  • 2013-2021: CEO, Another
  • 2013-2013: COO, Wibroe Duckert & Partners
  • 2008-2013: CEO, DialoguePeople & NetPeople
  • 2006-2008: Managing partner, Responsive
  • 2005-2006: Marketingchef, Tryg
  • 2000-2005: Director creative department, Valtech