Never miss newbizz again #uge 49

Redaktionen

Her er fem bud på new bizz-emner. Læs dem før din konkurrent. Vi hjælper dig på vej ved at give fra 1-5 B’er til hvert udbud. Her er en lille teaser: Det ene udbud er på 20 mio. kr. inden for reklame, PR, strategisk kommunikation, kampagner og medieformidling – og det er endnu ikke offentliggjort.

Udbud til 20 mio. kr.  
Vi ved det godt: Udbud kan være hårdt arbejde, men du har lidt tid til at forberede dig, for det er et udbud, der endnu ikke er offentliggjort.

Men det er sikkert og vist: Københavns Kommune offentliggør et udbud ultimo januar 2018 til ikke mindre end 20 mio. kr. over 3 år. Udbuddet kommer til at handle om opgaver inden for reklame, PR, strategisk kommunikation, kampagner og medieformidling og der bliver 3 delaftaler. So be prepared, vi skal nok følge op på det.

 

De vil rykke ud til 10 lande  

BotXO siger, at de vil fokusere på PR – så er du et PR-bureau, er det nu, du skal rykke.

Meeen, måske de også kan overtales med en god pitch til at få lidt hjælp til, hvordan de skal markedsføre sig, når de nu går all-in i 10 europæiske lande.

Det er da et forsøg værd, tænker vi.

 

Tænk ind i boksen

August Sandgren A/S er en virksomhed, der sælger luksus-æsker internationalt.

De to stiftere af virksomheden har foreløbig rejst to mio. kroner fra private investorer og håbet for fremtiden er, gennem kontraktmarkedet at sælge til store hotelkæder, indretningsarkitekter og nye kontorer.

Måske du er mand eller kvinde for at hjælpe dem med det

 

Ny direktør: 

Ok, en ny direktør hos Dansk Reklamefilm er måske ikke det oplagte pitch. Og det går jo godt for biografreklamer, så hvorfor skulle de markedsføre sig.

Men man ved jo aldrig. En ting er sikkert, når der kommer en ny top-/marketingchef, er der mulige samarbejdsåbninger.

Så klik

Hold øje med Alka: 

Tryg køber at Alka, i hvert fald hvis det bliver godkendt af myndighederne. Et salg kan også være startskuddet til nye samarbejder, men det er nok ikke lige nu og her, det sker. Men man kan jo have det i baghovedet.

Senest har Alka været i luften med en kampagne skabt af Fireball og Eiffel.

Skriv til redaktionen hvis du aktivt leder efter et bureau eller har et lead du kan og vil dele. Så er du med på listen næste gang.