Never miss newbizz #uge 50

Redaktionen

Kun for PRO-abonnenter: Her er fem bud på new bizz-emner. Læs dem før din konkurrent. Vi hjælper dig på vej ved at give fra 1-5 B’er til hvert udbud. Og vi kan give en teaser: Det ene bud er en stor spiller på markedet, der inviterer til markedsdialog om et udbud.

Danske Spil vil gerne fortælle om et nyt udbud og inviterer derfor til møde

Danske spil vil have en dialog før et udbud og inviterer derfor til en markedsdialog omkring corporate branding kommunikation. Mødet finder sted den 20. december kl. 9.30-11.30 hos Danske Spil, Korsdalsvej 135 i Brøndby.

Udbuddet kommer til at omfatte out-of-home advertising, tv-reklamer og digitale reklamer.

Se mere her

Her er et 10 mio. kroners udbud – men du skal være hurtig:  

Hvis du er hurtig (der er deadline den 14/12), kan du stadig nå at byde på Kriminalforsorgens udbud på 10 mio. kr. Opgaven lyder på annoncerings- og rekrutteringsydelser og målet er at få ansat 50 nye fængselsbetjente.

Læs mere om kampagnen her og se udbuddet her

København får et nyt museum – som en del af en vidensplatform med digitale kommunikationsmetoder: 

FN har valgt at lægge sit museum, der skal vise FN’s mål og historie i København. Udenrigsminister Christian Jensen siger, at det har potentiale til at styrke Danmarks internationale profil og Københavns brand.

Museet er en del af et projekt, hvor man med Jimmy Maymann i spidsen vil skabe en vidensplatform, der vil gøre brug af de mest moderne digitale kommunikationsmetoder.

Disse kommunikationsmetoder skal verdenssamfundet bringes tilbage til de gode gamle dage, hvor politiske diskussioner i langt højere grad foregik på et informeret grundlag, og hvor regulære fakta og videnskab var udgangspunktet for alle større diskussioner og beslutninger. Og hvor det normbaserede fællesskab arbejdede for at styrke demokratiet og skabe fremgang for flest mulige, skriver Mandag Morgen

 

Nilfisk: Ny selvstændig marketing-afdeling og nyoprettet CMO-stilling: 

Når Nilfisk har splittet marketing ud i en selvstændig afdeling og oprettet en global CMO stilling, så er der en åbning for, at der kan blive tænkt nye tanker og dermed også muligheder for at man går ud og skal have nye bureauer.

 

 

Ny fusion i NGO-verden: 

Børnefonden og Plan Danmark vil slå sig sammen og den nye NGO kommer til at hedde Plan Børnefonden.

Måske der kan blive behov for et nyt bureau? I hvert fald, så ved du det nu. Det er Stine Bosse, der er bestyrelsesformand for den nye samlede organisation. Hvis hun er en del af dit netværk, så er du et skridt foran.