Nyt tiltag vil fremhæve sejrsgangen ved CCA 2024

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Medskaberen af awardholderen fra sidste års Creative Circle Award er klar med en app, der opfordrer vinderne til at fejre deres triumfer

Sidste år var tanken: Når nu vinderne ved Creative Circle Award skal slæbe rundt på tilsammen 91 awards, så kunne vi hjælpe dem med en awardholder

I år synes tilgangen ved CCA i Imperial i København at være: Når samtlige cirkel-vindere – både guld, sølv og bronze – skal hyldes, så er der ca. 100 muligheder for at fejre triumfen allerede fra sæde til scene. 

Derfor lancerer Creative Circle nu app’en – en mobil-app, understreges det – Award Walk i forbindelse med fredagens show: Slå ud med armene – uden filter og hvad-vil-andre-ikke-tænke-om-mig. 

Selv om CCA er Nordens største awardshow, så er den ifølge arrangørerne ramt af den danske tendens – nemlig at holde lidt igen, når egne succeser skal fejres. 

Stolte øjeblikke er fedest, når man kan dele dem med – og til – andre, og det er i sandhed et stolt øjeblik at blive råbt op og kaldt op på scenen. Som vinder. 

Award Walk giver vinderne en platform til at dele deres sejrsgang til og med andre. App’en går ikke kun ud på at give deltagerne noget anderledes content, men fungerer også som en guide, så man kan følge med i hvilke kategorier, der er de næste til at indtage scenen med stil.  

“Når succeser fejres i fællesskab, skabes en kultur, hvor man inspirerer og motiverer hinanden til at stræbe efter creative excellence. Det er noget, alle er en del af og har glæde af,” siger Dorte Nielsen, der er bestyrelsesformand i Creative Circle. 

Sidste år var det Reklamelinjen (nu Den Danske Reklameskole), som havde fået Kenneth Kaadtmann til at skabe awardholderen. Han står også bag det nye intiativ sammen med Nexus One, hvor han er creative director. De har udviklet Award Walk-appen sammen med Hurrah Film.

 Hent app’en her.

Allerede en uge før CCA 2024 havde Creative Circle solgt så mange billetter, at showet bliver den største i branchen i næsten et par årtier. 

Award Walk – credits

  • Bureau: NexusOne 
  • Creative Director: Kenneth Kaadtmann 
  • Copywriter: Anne Ingevold 
  • Art Director: Pernille Vedel 
  • UX & Digital Design: Rene Andersen 
  • Udvikler: Mikkel Kornval Christoffersen 
  • Production: Hurrah Film  
  • Producer: Martin Lønborg