Orchestra hyrer Envision-direktør som frontfigur i Aarhus

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Når Orchestra åbner kontor i Aarhus, bliver det med et ledelseeshold, der kender mediabureauet godt i forvejen.

Det københavnske mediabureau Orchestra åbner kontor i Aarhus til november med et tre-mand stort ledelsesteam, der alle har en fortid hos Orchestra: En er i forvejen ansat, en er tidligere medarbejder og en er tidligere bestyrelsesmedlem.

Det tidligere bestyrelsesmedlem er Thomas Søby Eskildsen, som bliver managing director. Han kommer fra et job som direktør i Envision.

De to øvrige ledere får titel af director. Det er Jarl Sloth, der har været hos Orchestra de seneste knap tre år, også som director, der nu flytter arbejdsstedet til Aarhus. Han har tidligere bl.a. arbejdet hos OMD.

Desuden er det Morten Bo Drljević Christensen, der var hos Orchestra i seks år indtil januar 2022. Nu er han hentet tilbage fra Sæther, hvor han var nordic digital director.

For Adm. direktør John Herup er der tale om et drømmeteam, siger han i en pressemeddelelse:

”Det har været ønsket fra start at kunne bevare DNA’et fra Orchestra og iblande lokalt kendskab, netværk og ikke mindst høj og bred faglighed. På den måde kan man sige, at vi med dette team har fået den ideelle blanding af sindsygt dygtige mennesker som alle har indgående kendskab til vores særlige udgangspunkt, hvad angår værdier, mennesker og holdninger.”

Både Morten Bo Drljević Christensen og Thomas Søby Eskildsen vil fra start være
associerede partnere i Orchestra.

For knap et år siden blev Orchestra 100 pct. medarbejderejet. I dag er der ni partnere og ambitionen er inden for en årrække at udvide antallet.