Shape køber endnu et bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Shape har opkøbt den danske app specialist Novasa.

Man kan roligt sige, at der sker noget hos det danske app-bureau Shape. I 2021 blev Shape splittet op i to bureauer. Det ene blev til Shape Games og det andet bibeholdt navnet Shape.

I april i år solgte man så aktiemajoriteten til Waterland Private Equity med en målsætning om at skabe det største konsulenthus inden for appudvikling på globalt plan gennem organisk vækst og ekspansion gennem opkøb

Det første opkøb kom så for en måned siden, hvor svenske Bontouch til som founding partner. Og nu køber man så det københavnske app-bureau Novasa, som blev grundlagt i 2004. Novasa har 10 medarbejdere.

”Vi er meget begejstrede over at kunne byde Novasa velkommen til vores bureau-familie, som allerede består af Bontouch og os selv. Novasa er en af app-pioneerne i Danmark, og vi ser frem til at tilføje deres kompetencer og erfaringer  for at samle endnu mere ekspertise inden for mobil-udvikling i Danmark. Opkøbet af Novasa er et naturligt skridt for at vi kan styrke vores kundetilbud yderligere, og fortsat levere morgendagens digitale vindere, – vindere som til stadighed skabes på mobilen,” siger managing director i Shape, Kristian Duvald Friis.

Kristian Duvald Friis

Fra medstifter af Novasa, Anders Hedegren, lyder det:

”Vi har altid haft stor respekt for Shape grundet kvaliteten i deres arbejde og udsøgte smag. Ligesom Novasa, har Shape altid været tro mod den overbevisning, at det kræver ens fulde opmærksomhed at levere ekstraordinære apps. Vi kunne ikke forestille os en bedre familie at blive en del af end Shape og Bontouch, og vi kan ikke vente med at komme i gang med at arbejde med vores nye partnere og kolleger.”

Anders Hedegren

Parterne har valgt ikke at offentliggøre de finansielle detaljer ved opkøbet.