To NoA-bureauer fusionerer

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

For to måneder siden kom Hello Group med i NoA-netværket, og nu fusionerer de med et andet NoA-medlem.

For to måneder siden meldte Hello Group ud, at de blev en del af North Alliance (NoA), og nu kan bureauet så melde ud, at det fusionerer med et andet NoA-bureau.

Det er digitalbureauet Great Works Copenhagen. Det nye navn for fusionen bliver Hello Great Works.

Ønsket fra NoA er ifølge en pressemeddelelse “at skabe en unik designvirksomhed, der med flere hænder kan servicere både danske kunder med internationale ambitioner og hjælpe de mange internationale kunder, der i stigende grad henvender sig til NoA”.

Great Works Copenhagen blev startet i NoA-regi for tre år siden for at tilføre netværket flere digitale kapaciteter, og Christian Steen Jensen, tidligere direktør i Great Works Copenhagen, siger:

”Vores arbejde med at bygge Great Works som en del af The North Alliance, har været uendeligt spændende. Nu er vi klar til næste del af rejsen og glæder os og er spændte over de dygtige folk og muligheder, det bringer os.”

I pressemeddelelsen står videre:

”Sammenlægningen handler ikke bare om at have ét bureau med flere ansatte. Det handler om at samle et hold med nogle af Nordens bedste og mest kreative designere; et hold med en helt særlig lyst til at udfordre og evne til at forstå kernen af problemet og til at afprøve nye veje. Visionen er at løse konkrete problemstillinger på en måde, der giver brugeren en meningsfuld og positiv oplevelse – og dermed skabe reelt nye forretningsmuligheder i en tid fuld af forandring.”

Og pressemeddelelsen fortsætter:

“Hello Great Works understreger NoA’s ambition om at knytte kreativitet, kommunikation og tech sammen på et strategisk niveau, da det i stigende grad vil være et konkurrenceparameter for virksomheder.”

Jakob Langemark fra Hello Group fortsætter som CEO, og Christian Steen Jensen, bliver CCO.

Relaterede artikler