To nye partnere til Advice

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Advices bestyrelse har udpeget to nye partnere. De har begge været på bureauet i omkring 10 år.

Mille Klink overtog CEO-stolen hos Advice efter Espen Højlund ved årsskiftet. Nu indtræder hun tillige som partner sammen med kreativ direktør Jeppe Nis Jensen.

De har begge været en lang årrække hos Advice. Mille Klink i godt 10 år og Jeppe Nis Jensen i knap 9 år.

Om baggrunden for at udvide partnerkredsen med yderligere to, siger Espen Højlund, der er medlem af Advices bestyrelse:

”Vi har et klart mål om at have en dynamisk ejerstruktur, som skal sikre, at vi fortsat kan udvikle bureauet og tiltrække og fastholde profiler. Vores grundlæggende faglige tilgang handler om at koble discipliner og kompetencer, og derfor giver det kun mening, at ejerskabet også er fordelt på tværs af centrale medarbejdere i virksomheden.”

Og grunden til, at det netop blev Jeppe Nis Jensen og Mille Klink er ifølge Espen Højlund:

”Både Jeppe og Mille har bidraget markant til udviklingen af Advice gennem mange år, og derfor er det helt naturligt, at de er blevet tilbudt at blive medejere. På hver sin måde indkapsler de begge den stærke, faglige DNA, vi bygger på, og så har de – mindst lige så vigtigt – et skarpt blik for de krav og muligheder vi møder fra marked og kunder i disse år.”

I direktionen er udover Mille Klink: CCO Ralf Lodberg og CFO Ulla Elk. 

De nu 14 partnere er:

Espen Højlund, Ralf Lodberg, Jesper Højberg Christensen, Jesper Nørding Pedersen, Anja Thrane, Birte Darting Biker, Tobias Zacho Larsen, Peter Thielst, Nicolaj Vang Jessen, Gitte Lillelund Bech, Rune Dalgaard, Martin Vith Ankerstjerne, Jeppe Nis Jensen og Mille Klink.

Relaterede artikler