Visma køber københavnsk bureau

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

IT- og softwarevirksomheden Visma, der i 2018 købte det jyske bureau Co3, har igen købt et bureau. Denne gang ligger det i den anden ende af landet.

Online markedsføring, e-handel og digitalisering vil stige de kommende år. Dét nævnes som årsagerne til, at Visma, der udbyder softwareløsninger til løn og bogholderi gennem Visma Business, Dinero, E-conomic, Dataløn og Multiløn, har opkøbt det københavnske digitalbureau Smartpage. 

Smartpage er ikke det eneste bureau, Visma har erhvervet sig de seneste år. I 2018 købte IT-virksomheden således Co3. Her lød det, at det særligt var bureauets egenudviklede platform, der var interessant for opkøbet. 

Den er fortsat interessant, for købet af Smartpage skal ses som forlængelse og en udvidelse af Co3. De to bureauer samles nemlig under Co3-navnet.

“Co3 har været på en fantastisk vækstrejse, siden de i 2018 blev en del af Visma og har i den grad formået løbende at udvide både den geografiske repræsentation såvel som leverancerne til kunderne. Med opkøbet af Smartpage etableres Co3 for alvor i Østdanmark, og vi bliver dermed en markant aktør i det nationale marked,” siger Lars Berthelsen, der er direktør for Custom Solutions-divisionen under Visma i Danmark, som Co3 og nu Smartpage er en del af.

Smartpage havde i 2020 en omsætning på 20 millioner og har i dag 30 medarbejdere fordelt på kontorer i København og Aalborg. Begge kontorer fortsætter med uændret ledelse.