Af Pia Osbæck osbaeckpia@gmail.com
CEO Thomas Busk

CEO Thomas Busks strategi fra 2016 er at fordoble omsætning og medarbejdere inden 2020. Men faktisk er det bundlinjen, der sætter godt fra. Årsagen er flere projekter inden for digital forretningsudvikling og innovation.

Det var da også med klare vækstmål, at Thomas Busk kom til bureauet som CEO og partner for to år siden: Han ville fordoble både antal af medarbejdere og omsætningen i 2020.

Mht nettoomsætningen er den indtil videre steget med ca. 13% til godt 36 mio. kr. Samtidig er resultatet før skat steget fra 1,7 mio. kr. til 6,8 mio. kr.

Årsagen til det meget større resultat på bundlinjen end på toplinjen er ifølge Thomas Busk følgende:

”Vi kan både eksekvere bedre og få en højere faktureringsgrad med de projekter vi laver flere af nu.”

Her hentyder Thomas Busk til, at man sidste år lavede langt flere projekter inden for digital forretningsudvikling og innovationsprojekter i forhold til tidligere, hvor man lavede flere projekter inden for klassiske websites.

Fra Thomas Busk, lyder det:

”Grundstenen i vores nye strategi er designet til at sikre, at innovation ikke bliver til et ligegyldigt teater. Vores metodik sikrer, at innovation er målrettet vores kunders forretningsudfordringer og kan implementeres hurtigt. Det kan lyde banalt at have implementering og brugbarhed i fokus, men i en verden med stor teknologisk kompleksitet er det enkle ofte det sværeste”.

Den større fokus på innovation og forretningsudvikling har i øvrigt medført flere nye kunder med internationalt fokus, bl.a. Chr. Hansen, G4S, Danske Bank og ATP.

På medarbejderantallet er man ikke nået helt så langt endnu, da man reelt er gået fra 38 til 36 medarbejdere.

Her spiller det dog ind, at man i løbet af 2017 frasolgte bureauets tekniske afdeling til Headnet, som man så i øvrigt købte yderligere anparter af og dermed fik aktiemajoriteten i Headnet.

Det har betydet, at man flyttede syv medarbejdere til Headnet, så reelt er der tale om en lille nettotilgang på medarbejdere på fem medarbejdere.

Regnskabstal 2017 (2016)
Netto omsætning: 36.714.226 (32.240.516)
Bruttofortjeneste: 30.987.628 (23.281.907)
Bruttofortjeneste pr. medarbejder: 860.767 (612.682)
Resultat før skat: 6.811.543 (1.690.282)

 

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. Skriv til britta@bureaubiz.dk og få et godt tilbud. Du kan også ringe på  71 74 79 91

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Bureaurapporten trykt og digitalt
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • Årligt gå-hjem-møde
Køb nu

Kommentarer