Kreativ direktør til Mindshare Aarhus

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Lige som lederen af Mindshares nye kontor i Aarhus, kommer den kreative direktør fra Dentsu.

I marts offentliggjorde Mindshare, at man havde åbnet kontor i Aarhus og ansat Anders Christiansen som leder af kontoret.

Anders Christiansen kom fra Dentsu i Aarhus, og han henter nu endnu en Dentsu mand med over til Mindshare.

Det er Rasmus Hamann, der netop er tiltrådt som kreativ direktør. Han kommer fra en stilling som executive director hos Dentsu X. Den titel fik han i december 2020, da Dentsu omstrukturerede deres organisation, og lagde Vizeum og MKTG sammen under navnet Dentsu X.

Dentsu: Ny struktur og farvel til to brands

Rasmus Hamann har tidligere været creative director og partner i bureauet Uagency og har desuden drevet eget kreativt bureau under navnet Knowtheirname samt været medejer af podcastbureauet Akkurator.

Om sin nye stilling, siger han:

”Jeg glæder mig til at bygge noget nyt op i Aarhus sammen med Anders og Mindshare. Min ambition er at lave de bedste strategiske og kreative løsninger for vores kunder, som kan være med til at flytte og udvikle deres forretning. At være deres allierede partner og dem de ringer til først, når der er brug for hjælp – uden at de skal igennem lange briefs og komplicerede pitch-forløb. For mig handler det om at opbygge en tillid og fælles forståelse i samarbejdet, der sammen gør os i stand til virkelig at kunne rykke noget.”

I marts meldte man ud, at man ledte efter forventede at ansætte en kreativ konsulent og en pr-konsulent. Det er nu blevet opgraderet til en kreativ direktør og en kommunikationsansvarlig, siger Anders Christiansen:

” Egentlig ledte vi efter en senior konsulent, men Rasmus er så sej, at han fortjener at blive ansvarlig for den kreative del også.

Med Rasmus har vi fået den helt rigtige kombination af ambitiøst iværksætterhjerte, en stærk faglighed omkring integrerede og kreative kampagner og den rigtige erfaring med at drive forretning – både for kunderne og for os selv.”

Anders Christiansen fortsætter:

”Tanken er at starte ud med en treenighed af senior-business partnere. Mig selv, som strategisk ansvarlig, Rasmus som kreativ ansvarlig, og en sidste som kommunikationsansvarlig.”

Den kommunikationsansvarlige er stadig ikke ansat.

Kontoret i Aarhus kommer til at fungere som et netværksbureau, skriver Mindshare i en pressemeddelelse, hvor der også står: ”Det er målet at fastholde agiliteten og kreativiteten ved at være et mindre bureau, som stadig har fordelen ved at have nogle store kræfter i ryggen”.