Stifter vender tilbage som CEO i PR-bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Samtidig udvides ledelsen med to nyoprettede stillinger som COO og PA-direktør. De to nye direktører kommer med erfaring fra henholdsvis McKinsey og Socialdemokratiet.

Radius CPH’s stifter Nicolaj Taudorf Andersen vender tilbage i rollen som CEO efter at Asbjørn Haugstrup har haft rollen de seneste godt seks år.

Samtidig udvider bureauet ledelsen med to nyoprettede stillinger som COO i skikkelse af Jens Hjorth-Larsen og direktør for public affairs, som bliver Lea Wohlert.

Årsagen til ledelsesrokeringen er, at Asbjørn Haugstrup er blevet headhuntet til A.P. Møller Holdings geotermi-selskab Innargi A/S, hvor han skal være chief communication & policy officer fra 1. oktober.

Asbjørn Haugstrup forlader et bureau, der i foråret kunne fremlægge et regnskab med en flot vækst på toplinjen og en endnu flottere på bundlinjen, hvor resultatet før skat steg med ikke mindre end godt 82 pct.

Ny ledelse skal sikre vækst
Ledelsesopgraderingen skal markere et strategisk temposkift, som skal fastholde og udbygge det markedsmomentum og den vækst, som bureauet opnåede i det forgangne år.

Som ny COO får Jens Hjorth-Larsen derfor til opgave at varetage forretningsudvikling, drift og at geare organisationen til yderligere vækst. Han kommer fra et job som seniorkonsulent i Potential Project, der udbyder leder- og medarbejderudvikling baseret på mental træning. Desuden har han erfaring fra McKinsey, hvor han var managementkonsulent.

Jens Hjorth-Larsen

Mens Jens Hjorth-Larsen tiltrådte i mandags, tiltræder Lea Wohlert den 1. september. Hun kommer fra en stilling som chef for den politiske afdeling hos Socialdemokratiet på Christiansborg, og får som opgave at sikre en større bid af PA-markedet.

“Lea kommer med mere end 10 års erfaring fra politik og tilfører bureauet væsentlige faglige kompetencer inden for et strategisk vigtigt forretningsområde. Vi ser et stort vækstpotentiale i Public Affairs og oplever en stigende efterspørgsel på rådgivning i krydsfeltet mellem kommunikation og Public Affairs, og med Lea ombord er vi godt rustet til tage en større bid af PA-markedet,” siger Nicolaj Taudorf Andersen.

Ledelsen består desuden af  Mads Bech Larsen og Henrik Fallesen, som sammen med stifter Nicolaj Taudorf Andersen er partnere i bureauet, der har 40 medarbejdere.