Tidl. bureaudirektør erstatter Michala Svane i Tivoli

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

I går meldte Michala Svane ud, at hun stopper som salgs- og marketingdirektør i Tivoli, og allerede nu melder Tivoli ud, at erstatningen er fundet. Det bliver en tidligere bureaudirektør som også er kendt fra tv.

Niels Erik Folmann starter til februar som kommerciel direktør i Tivoli. Dermed erstatter han Michala Svane, som meldte ud i går på LinkedIn, at hun stopper som senior vice president sales & marketing.

Niels Erik Folmann kommer fra en stilling som adm. direktør for Danske Licens Spil A/S. Fra 2006 til 2011 var han CEO i BBDO Advertising og i 2003 til 2006 var han CEO hos Bergsøe 4.

Desuden er han kendt fra sin tid som medvært for ’Kender du Typen’ på DR.

Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch, siger i forbindelse med ansættelsen:

”Jeg er glad og stolt over, at vi er lykkedes med at få Niels på holdet. Niels er en dygtig og dedikeret leder med alsidig erfaring inden for marketing og digital forretningsudvikling. Niels har oveni et stort hjerte for Tivoli og ved, at traditioner og fornyelser går hånd i hånd hos os. Ambitionerne i Tivoli er høje og ønskerne for fremtiden rækker langt. Den rejse skal Niels med på. Som en driftssikker kommerciel direktør, nysgerrig rejsemakker og god kollega, er jeg sikker på, at Niels er det helt rette match for os, og jeg ser frem til samarbejdet”.

Selv siger Niels Erik Folmann, at han føler sig dybt privilegeret over snart at få Tivoli som sin daglige arbejdsplads:

”Jeg har været en ivrig og glad gæst i Tivoli i mange år. Jeg elsker simpelthen at komme i forlystelseshaven, og at dette bliver rammen om mit arbejdsliv glæder jeg mig meget til. Tivoli har med Covid-19 pandemien været igennem en meget hård tid, og jeg vil sammen med mine kommende dygtige kollegaer i Tivoli gøre alt hvad jeg kan for at bidrage til, at Tivoli hurtigst muligt kommer tilbage til fordums styrke – og gerne lidt til.”

Tivolis direktion udgøres fortsat af af adm. dir. Susanne Mørch Koch og finansdirektør Andreas Morthorst, mens den udvidede direktion ved Niels Erik Folmanns tiltrædelse vil bestå af direktionen samt havedirektør Kasper Schumacher, kulturdirektør Frederik Wiedemann, juridisk direktør Caroline Reiler samt kommerciel direktør Niels Erik Folmann.