Tidl. bureaudirektør starter for sig selv

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Hun har haft ansvaret i VestDanmark for Carat, DentsuX og iProspect, og senest været CEO i Heyday. Nu starter hun selv en virksomhed og lancerer samtidig en platform med fokus på ledernetværk og foredrag.

Med en baggrund som CEO for Dentsu i Aarhus, hvor hun havde ansvaret i VestDanmark for bureauerne Carat, DentsuX og iProspect, og CEO for det digitale bureau Heyday, starter Cecilia Jonasson nu sit eget bureau.

”Vi læser alle om stress og mistrivsel på danske arbejdspladser, og samtidig kæmper danske virksomheder med at rekruttere og fastholde talenter. Det er i sig selv en kæmpe udfordring i forhold til de danske virksomheders konkurrencedygtighed. Herudover buldrer kønsdebatten derudaf, og der findes et utal af kurser og seminarer om bæredygtighed. Men vi må konstatere, at vi bevæger os helt utrolig langsomt. Det gælder både men hensyn til trivsel, diversitet og bæredygtighed”, siger Cecilia Jonasson i en pressemeddelelse.

Med etableringen af bureauet, der har fået navnet Themis, lancerer Cecilia Jonasson samtidig en ny platform af samme navn, som ifølge græsk mytologi er gudinden for lov og orden.

Themis er en platform for ledere og kommende ledere, der ønsker at bidrage til transformationen inden for ledelse og organisering. Formaterne er foredrag og netværk, og så et digitalt community, der skal sikre den brede vidensdeling, skriver Cecilia Jonasson i pressemeddelelsen.

Relaterede artikler