Tre partnere forlader bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Årsagen til, at tre partnere forlader bureauet er uenighed om bureauets udvikling samt forskellige tolkninger af værdigrundlag og ledelsesprincipper.

Tre partnere forlader Friday.

”Friday har på rekordtid placeret sig blandt de ti største bureauer i Danmark. Det har vi kun kunnet gøre i kraft af de dygtige mennesker, der er eller har været en del af Friday – herunder også de tre partnere, der nu vælger at gå andre veje,” siger adm. direktør Lars Bo Kirk.

De tre partnere, der stopper, er Anders K. Sørensen, Henrik Røjgaard og Mette Ljunggren.

Årsagen til ændringerne har været en kombination af uenighed om firmaets udvikling samt forskellige tolkninger af værdigrundlag og ledelsesprincipper, skriver bureauet i en pr-meddelelse.

Friday vil fremover blive ledet af en ny firemands ledelsesgruppe bestående af Mikael Baden, Søren Skafte Overgaard, Claus Bendsen og Lars Bo Kirk. Sidtnævnte fortsætter også som adm. direktør.

”Det er naturligvis vemodigt at sige farvel til mennesker, man har arbejdet så tæt sammen med– og vi skylder dem en stor tak. Men skiftet kommer også på et naturligt tidspunkt i virksomhedens liv – og vi glæder os til at fortsætte udviklingen af Friday,” siger Lars Bo Kirk.

Friday arbejder af princip ikke med kunde- eller konkurrenceklausuler, så de tre udgående partnere kan derfor fortsætte deres arbejde med de af deres kunder, der måtte ønske det.

Partnergruppen hos Friday består af Kristoffer Dahy Ernst, Claus Bendsen, Mikael Baden, Sune Bjørnvig, Mads Haukrogh, Anja Hellberg, Søren Skafte og Lars Bo Kirk. Der er i alt 19 medarbejdere.