Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk

Socialdemokratiet er ude med ny kampagne. Det er den anden fra bureauets hånd, selvom de kun har været bureau for Socialdemokraterne i nogle måneder.

Another blev valgt som bureau for Socialdemokratiet i oktober 2016. Bureauet er nu ude med en kampagne for partiet: ”Den bedste danske opfindelse er Danmark”.

Det er Mette Frederiksen, der står i spidsen for Socialdemokratiets kampagne, som kommer ud på outdoor og print og online.

Desuden følges kampagnen op af en række film, hvor nogle borgere italesætter, hvad de mener er styrkerne ved Danmark og hvor Mette Frederiksen fortæller om Socialdemokraternes vision for Danmark.

 

 

 

Om baggrunden for at køre kampagnen nu, siger sous-chef hos Socialdemokratiet, Martin Justesen:

“Vi synes nytåret er en god anledning til at sige, hvad vi står for og fortælle vores positive historie om hvilket Danmark, Socialdemokratiet ønsker.”

Selvom Another kun har været bureau for Socialdemokratiet nogle måneder, er det ikke den første kampagne, de er ude med nu.

Debut’en for Another var en kampagne i forbindelse med valget i USA i november, hvor Socialdemokratiet for en stund var blevet blå i stedet for rød.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club