Cannes Lions: Her er endnu syv grand prix vindere

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Onsdag aften blev der givet syv grand prix’er. Se dem her.

Endnu syv kampagner er blevet grand prix vindere og vi bringer dem her til inspiration.

Film Craft
Sra Rushmore & Blur Producciones i Madrid for Den Internationale Røde Kors Komite med Hope.
Filmen viser en far, der kører sin datter, der er hårdt såret af krigen, til hospitalet. Men da han når frem, ser han, at hospitalet er blevet bombet og der er derfor ingen læger, der kan tage sig af datteren.

Industry Craft
Ogilvy & PHD i Chicago for Sc Johnson (Kiwi Shoe Polish) med Ali. En ny kategori i år, der hylder den kunst og kunnen, der kan levere en smuk udført løsning til et brand’s problemer.

Digital Craft
Isobar & Viacom i New York for William Patrick Corgan med Aeronaut VR.
Musikvideo med VR for den amerikanske sanger Billy Corgan, der synger i bandet Smashing Pumpkins.

 

Entertainment Music
Smuggler fra New York for Roc Nation med Jay-Z ‘Smile’. Endnu en musikvideo, denne gang for Jay-Z, der fortæller en historie om moren Gloria Carters kamp om at skjule, at hun er lesbisk, mens hendes søn vokser op.

 

TBWA/Media Arts Lab i Los Angeles for Apple med Welcome Home.
Filmen viser den engelske sanger, producer og danser flygte fra sit kedelige job ved at bede Siri spille noget godt musik på sin HomePod – og det får hende til at live op.

 

Brand Experience & Activation
Apple for Apple med Today at Apple. Endnu en grand prix til Apple, som får grand prix’en for at “have bragt magi” i folks liv over flere årtier og med Today at Apple vil blive det i hundrede år endnu.

 

Creative eCommerce
McCann i London for Microsoft med Xbox Design Lab Originals: The Fanchise Model, som løste udfordringen ved, at de personaliserede Xbox controllers var meget dyrere end de standardiserede.

Entertainment

N=5 & Hill+ Knowlton Strategies i Amsterdam for KPN med Evert_45. En kampagne fra det hollandske telebrand KPM, som har gjort en historisk begivenhed som anden verdenskrig, relevant til de unge.