Intermail fortsætter med at købe bureauer

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Efter køb af 2 digitalbureauer og 1 rådgivningsvirksomhed i Danmark har Intermail nu købt et svensk bureau med en omsætning på 10 mio. DKK. Og Intermail er “slet ikke færdige med opkøb”.

Intermail sætter yderligere fart i den digitale vækst med opkøbet af det svenske digitale bureau Head of Search Sverige AB, der omsætter for 10 mio. danske kroner med et overskud på 1 mio. kr.

Det svenske bureau har gennem en årrække tilbudt strategisk rådgivning inden for områderne: SEM, SEO og sociale medier og er dermed specialiserede performance marketing og leadgenerering.

Tilbage i april sagde CEO Anders Ertmann til Bureaubiz, at man efter flere opkøb i Danmark, gik i gang med at finde egnede digitale bureauer i Sverige, og opkøbet er da også en del af en ambitiøs vækstplan, hvor omsætningen skal fordobles til over 200 mio. kr. i de kommende to regnskabsår.

Halvdelen af væksten skal komme fra opkøb, den anden halvdel fra organisk vækst. Opkøbsjagten indledte InterMail tilbage i september 2020 med opkøb på det danske marked, nemlig købet af rådgivningsvirksomheden Response Optimizer, i 2021 med opkøbene af Selected Media Advisory og Oreon.

”Vi er slet ikke færdige med opkøb. Vi har en særdeles velindtjenende forretning, hvor vi løbende afsætter penge til opkøb, der kan styrke os indenfor vores tre forretningsområder. Vi har flere gode dialoger i både Danmark og Sverige, og vi leder fortsat efter flere gode muligheder i hele Norden,” siger CEO Anders Ertmann, og fortsætter:

”Vi har en klar og tydelig plan for udviklingen af InterMail i de kommende tre år, som er forankret i lønsom vækst – både organisk og via opkøb. Jeg er sikker på, at vi nok skal nå vores mål for de kommende år, da vi har det helt rette team af dygtige kompetencer i InterMail til at udvikle forretningen, og de helt rette kunder som værdsætter vores samarbejde.”

Opkøbene er en strategi om at tilbyde ‘end to end’-kunderejser fra leadgenerering til salg og kundeloyalitet i både Danmark og Sverige. Før sommerferien opjusterede InterMail forventningerne til årets resultat (EBT) fra intervallet DKK 2-6 mio. til intervallet DKK 7-9 mio., og opkøbet af Head of Search AB ventes at bidrage positivt til de kommende års resultater.