Konstellations sidste partner stopper

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Fire partnere stiftede Konstellation i sin tid. To stoppede i forbindelse med fusionen med Republica. Den tredje – Thomas Pries – stoppede tidligere på året. Og nu stopper Claus Leinøe også.

Forleden meldte Thomas Pries ud, at han starter nyt bureau. Han var en af fire, der for 10 år siden stiftede bureauet Konstellation.

Konstellation blev opkøbt af Republica for to år siden og dengang gik to af de fire partnere – Nicolai Elmqvist og Rune Bromer – straks deres egne veje, mens Thomas Pries og Claus Leinøe blev i det nye setup.

Thomas Pries stoppede som kreativ direktør i begyndelsen af i år og nu stopper Claus Leinøe også. Årsagen er, at Konstellation&Republica har nedlagt stillingen som kontaktdirektør.

“Jeg synes selv, at timingen er fin for mig og jeg glæder mig efter 6 års rejse med Konstellation til at skulle videre til det næste projekt.”

Claus Leinøe ved dog ikke endnu, hvad han vil beskæftige sig med, men vil gerne kombinere tre elementer i sit fremtidige arbejde:

“Jeg elsker kommunikation, det digitale og så kan jeg godt lide at bygge op. Hvis de tre ingredienser er tilstede, så er det interessant for mig. Om det så bliver på en andet bureau det ved jeg ikke endnu. Jeg har bevæget mig en del rundt i start-up miljøet og jeg må konstatere, at der er mange spændende muligheder for sådan en profil som min. Når man har været selvstændig og kan arbejde med forretningsudvikling, branding, markedsføring og digital innovation, så er man ret godt klædt på til at hjælpe start-ups og andre virksomheder ud over rampen. Det kunne være interessant, sjovt og spændende.”

Han tilføjer, at det ikke gjorde noget, hvis hans nye arbejde ville inkludere sport på en eller anden måde:

“Qua min store interesse for sport og træning, så interesserer det mig også, hvis jeg på en eller anden måde kan få det kombineret ind i mit fremtidige virke. Ellers må jeg nøjes med at det forbliver på hobbyniveau og det har jo fungeret ret godt indtil videre med både VM og EM titler i triathlon på CV’et.”

Claus Leinøe pointerer  – bare for med det samme at tilbagevise eventuelle rygter – at han ikke skal være den tredje partner i Thomas Pries og Mette Hørdums nye bureau, hvor de endnu tilbageholder navnet på den sidste partner.

Hvor blev de to andre af?
Rune Bromer og Nicolai Elmqvist er stadig der, hvor de gik hen: Rune Bromer tog til London og er nu CEO i tech-virksomheden Tamoco, mens Nicolai Elmqvist har købt sig ind i den danske spilproducent pointvoucher.com, hvor han er CMO og partner.