Bureaunyt: To bureauer vinder budget til 95 millioner

Læs også: Usædvanligt hop: The Unicorn går fra 7 til 126 medarbejdere. Efter 20 år hos Mediacom: Nuuday vælger nyt bureau. Danske reklametalenter er med på Vimeo-listen over Årets Bedste. Nørgård Mikkelsen går fra 10 til 11 partnere. S360 åbner kontor i Amsterdam. Svensk bureau åbner dansk hub.

To bureauer vinder budget til 95 millioner

Øresundsbron vil – i overført betydning – bygge bro over sundet og har valgt to danske bureauer til opgaven. De to bureauer deler i øvrigt adresse.

Læs artiklen

Usædvanligt hop: The Unicorn går fra 7 til 126 medarbejdere

Step køber The Unicorn, og den kreative profil hos det lille bureau med 7 medarbejdere er så stærk, at det store bureau med 120 medarbejdere skifter navn.

Læs artiklen

Jysk bureau får sin første partner

Superego i Horsens og Holstebro udvider nu ejerkredsen fra de to stiftere til at omfatte en af medarbejderne.

Læs artiklen

Efter 20 år hos Mediacom: Nuuday vælger nyt bureau

Koncernen, der omfatter bl.a. YouSee, Telmore og, Hiper, har valgt Hearts & Science som ny mediabureaupartner.

Læs artiklen

Danske reklametalenter er med på Vimeo-listen over Årets Bedste

Vimeo er klar med deres ‘Best of the year 2022’, og der er dansk brand, kreativitet og håndværk at finde i kategorien Best branded videos. Bacon har produceret.

Læs artiklen

Nørgård Mikkelsen går fra 10 til 11 partnere

Bureauet udvidede sidst med to nye partnere for nøjagtig to år siden. Nu udvider man igen partnerkredsen. Denne gang med den kreative direktør.

Læs artiklen

S360 åbner kontor i Amsterdam

Med kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland, åbner s360 nu sit første kontor uden for Norden. Ambitionen er at blive et førende europæisk digitalt konsulenthus.

Læs artiklen

Svensk bureau åbner dansk hub

Forsman & Bodenfors, der er solidt placering i den kreative topklasse, lancerer F&B Fame i København. Ydelsen er imidlertid ikke kreativitet, men ‘inhouse medieorkestrering’.

Læs artiklen