Middelfartgade 17
2100 København Ø
Telefon: 88 32 90 00
info@subsero.dk
www.subsero.dk

Ledelse

Thomas Nolsøe - Adm. dir

Type virksomhed

BtB, Design, Digital, DM, Event, Full service, Produktion, Reklame

Nøgleord

Customer first, smalldata, strategi, kreativitet, responsive, POS, loyalitet, kundeklubber, loyalitetsprogrammer, kampagnesites, microsites, bannere, e-mail marketing, direct marketing, leadgenerering, mobilsites,

Beskrivelse

Subsero er The Customer First Agency. Det betyder, at vi hjælper vores kunder med at skabe præference, samtale og salg ved at sikre relevans og involvering for deres kunder på tværs af kanaler og digitale platforme. Det gør vi så godt, at vi netop er kåret som det digitale bureau i Danmark, der har de mest tilfredse kunder (Kilde: MyImage 2018, MyResearch).

I alt arbejde starter vi med vores kunders kunder og bruger data og menneskelig indsigt til at udvikle integrerede løsninger, der skaber involvering i brand, produkter og services. Fortsat opsamling af data bruges til at udvikle relationen og bringe den enkelte kunde tættere på køb.

Vi arbejder bl.a. for Volkswagen Personbiler, Berlingske Media, CfL, Aarstiderne, Audi, Seat, ŠKODA, Dansk Biblioteks Center, Volkswagen Erhvervsbiler.

Antal ansatte

15 - 30

Ejerskab

Lokal

Ejer

4 ejere

Partnere

Subsero er en del af Brandhouse Gruppen og arbejder dermed tæt sammen med Brandhouse A/S, Outhouse ApS og Bessermachen ApS. Ialt består gruppen af 70 dygtige og engagerede medarbejdere.

Cases

Case
Subsero – The Customer First Agency
Case
Subsero – The Customer First Agency
Case
Subsero – The Customer First Agency
Case
Subsero – The Customer First Agency