Grønbech

Kunde

ITS Teknik

Branche

BtB

Nøgleord

Sociale Medier, SoMe, Web-nyheder, online nyheder, content, branding, socialt engagement

Beskrivelse

ITS Teknik samarbejder med Grønbech om at fortælle de gode historier på web og sociale medier (SoMe). Fx ved lanceringen af ”PayByPlate” på Storebæltsbroen. Nyheden har givet stor synlighed og nye kundeemner til ITS Teknik.

ITS Teknik står bag teknikken i Storebæltsbroens nye PayByPlate, der gør det muligt for danske personbiler at betale ved hjælp af nummerpladen, når bilisterne skal over broen.

Grønbech har leveret web-nyhed og SoMe-opslag til ITS Teknik om det nye system med 44 ANPR-kameraer og specialudviklet software, der bl.a. medfører en mere glidende trafik.

”Vi er rigtig tilfredse med de historier, som Grønbech hjælper os med at få fortalt. De giver os relevant synlighed,” siger salgschef Lars H. Jakobsen fra ITS Teknik.

Resultater

Mere end 4.000 personer så PayByPlate-nyheden på Facebook og LinkedIn. På LinkedIn har nyheden gav en fordobling af antal følgere på ITS Tekniks profil. ”Ud over større synlighed blandt relevante fagfolk har vi fået nye kundeemner med reference til historien om PayByPlate. Det er præcis det, vi gerne vil have. Gode historier inspirerer nye kunder til at henvende sig,” siger Lars H. Jakobsen.

Team

Signe Sand Steffensen, Susanne Lindø Grønbech

Links

Læs mere om PayByPlate
Grønbech på LinkedIn
ITS Teknik på LinkedIn

Se mere