Grønbech

Kunde

Høyrup & Clemmensen

Branche

BtB

Nøgleord

Intern kommunikation, PR, presse, medier, omtale, synlighed, employer branding, rekruttering, nyhedsbrev.

Beskrivelse

Elinstallatørvirksomheden Høyrup & Clemmensen samarbejder med Grønbech om at skabe synlighed for virksomheden i medierne. Derudover har samarbejdet også skabt værdi for virksomheden indadtil. Høyrup & Clemmensen er blevet bedre til at få øje på alt det, de gør godt.

”Vi er blevet skarpe på at finde de gode historier internt i organisationen og blive opmærksomme på, hvad der egentlig er sket i huset de sidste to måneder. På den måde er samarbejdet med Grønbech blevet en igangsætter for nye tiltag. Grønbechs PR- og kommunikationsarbejde hjælper os til at huske at fejre vores succeser,” fortæller administrerende direktør Tom Lindquist.

Resultater

Det øgede fokus på organisationen internt har været med til at styrke medarbejdernes tilhørsforhold til virksomheden og bidraget til rekruttering af nye medarbejdere: ”Det skaber en glæde for medarbejderne at se Høyrup & Clemmensen omtalt i pressen og læse om vores succeser i nyhedsbrevene. Det er i virkeligheden nok den største effekt af vores samarbejde med Grønbech,” siger Tom Lindquist.

Team

Jonathan Nielsen, Susanne Lindø

Links

hoyrup-clemmensen.dk/

Se mere