Grønbech

Kunde

Dragør Erhverv

Branche

BtB

Nøgleord

Medlemskommunikation, website, webnyheder, sociale medier, nyhedsbreve, markedsføring, events, PR

Beskrivelse

Grønbech har igennem flere år varetaget foreningen Dragør Erhverv’s medlemskommunikation gennem webnyheder, sociale medier, nyhedsbreve, markedsføring af events, lokal PR og medlemsservice, der skaber synlighed om Dragør Erhverv til nuværende og nye medlemmer.

”Grønbech forstår at kommunikere i øjenhøjde af vores brede skare af medlemmer, og kommunikationen er med til at sikre, at vi når professionelt ud med vores budskaber til medlemmerne på tværs af alle kanaler,” fortæller formand for Dragør Erhverv, Rasmus Gundelund Nielsen, og fortsætter:

”Vi betragter Grønbech som en betroet samarbejdspartner, og de er blevet en stor del af DNA’et i vores forening. Det er alle pengene værd at bruge foreningsmidler på kommunikationen.”

Resultater

Medlemskommunikationen fastholder og informerer Dragør Erhvervs medlemmer om events og tiltrækker løbende nye medlemmer til foreningen. ”Vi er blevet mere synlige udadtil, så vi nu fremstår mere kompetente og professionelle. Vi har samtidig fået en stærkere online tilstedeværelse. Særligt nyhedsbrevene er en effektiv kanal, som har givet os et stærkere talerør til at nå ud til vores medlemmer

Links

Groenbech.com
Nordiske Medier
Dragør Erhverv