Grønbech

Kunde

e-supplies

Branche

BtB

Nøgleord

Digital markedsføring, PR, produkt-PR, markedsføring, produktblade, produktlancering

Beskrivelse

PR og produktblade gør det nemmere for e-supplies at opnå kontakt med nye kundeemner. I samarbejde med Grønbech bruger det digitale udviklingshus produkt-PR til at skabe synlighed og åbne døre for den nye Tilvalgsplatform. Grønbech har udformet Tilvalgsplatformens produktblade og gennemført en PR-indsats, som skaber opmærksomhed om e-supplies i relevante medier.

”Vi har stor glæde af vores samarbejde med Grønbech og er meget tilfredse med vores nye produktblad og en meget vellykket PR-indsats for vores nye Tilvalgsplatform,” siger CSO Jan Grubak fra e-supplies og fortsætter:

”Det giver os større synlighed blandt arkitekter, ingeniører og bygherrer, som vi kan præsentere produktet for. Samtidig får vi som firma en eksponering, der gavner vores salgsarbejde.”

Resultater

PR om den nye Tilvalgsplatform har givet flere uopfordret henvendelser, invitationer til konferencer, og det er blevet lettere for e-supplies at kontakte nye kundeemner. ”Vi har fået synlighed og er blevet kendt som leverandør i nye brancher, hvor vi ikke har været før. Det betyder også noget indadtil for vores udviklere. Det skaber selvtillid at blive anerkendte offentligt,” siger Jan Grubak.

Links

www.e-supplies.dk/

Se mere