Grønbech

Kunde

PrinterGuys

Branche

BtB

Nøgleord

PR, presse, medier, pressemeddelelse, public relations, TV, omtale

Beskrivelse

PrinterGuys satser på PR frem for at bruge kræfter på opsøgende salg.
”Det er vigtigt for os, at vi kan låne megafonen af og til, for vi vil gerne udvikle vores forretning til næste niveau. Grønbech har vist os, at vi har samme muligheder for at gøre opmærksom på os selv som de store virksomheder,” siger Carsten Andersen, indehaver af PrinterGuys.
Grønbech har gennemført to PR-aktiviteter med fokus på, hvordan PrinterGuys gør tingene anderledes.
Ved at portrættere iværksættervirksomheden, der gør op med branchen for udlejning af kopimaskiner med et nyt og enkelt koncept, som giver kunderne frihed og fleksibilitet.
Og med en event, hvor flere hundrede børn fra Greve og omegn tegnede Danmarks længste børnetegning og kom med i Børnenes Rekordbog. Tegnet på initiativ fra PrinterGuys.

Resultater

PrinterGuys fik forsiden og syv sider i Børsen Søndag. Danmarks længste børnetegning fik et indslag i P4 samt en video og en artikel på dr.dk. Eventen blev også dækket af de lokale aviser. I alt fik rekordforsøget 19 omtaler. ”PR har givet os nye og større kunder, end vi før har været i nærheden af. Vi tredoblede vores salg i den måned, hvor vi var i Børsen,” siger Carsten Andersen.

Kontaktperson kunde

Carsten Andersen

Kontaktperson kunde email

ca@printerguys.eu

Links

Grønbech
PrinterGuys