Spinnaker Nordic

Kunde

Farm-shop.dk

Branche

Artikler til hjemmet

Nøgleord

SEO, Farm-shop, AdWords, SEO, Spinnaker Nordic

Beskrivelse

Farm-shop.dk var allerede en fin side, da vi indledte samarbejdet. Potentialet var stort, da siden på mange måder fungerede ganske fint og var fint opbygget.

Farm-shop.dk havde et ønske om at tiltrække endnu mere relevant trafik, og de ønskede at bruge deres annoncekroner så fornuftigt som muligt. Vi hjalp dem med at styre deres AdWords, og allerede efter kort tid så vi yderst positive resultater.

Ligeledes har hjulpet på SEO-fronten. Vi har rådgivet Farm-shop.dk til, hvordan de kunne optimere on page-indholdet; vi har haft en smule hands on undervejs i forhold til on page-optimeringer. Ellers har vores primært SEO-opgaver vedrørt linkbuilding og ‘insourcing’, hvor vi har lært en af Farm-shops ansatte om vigtige SEO-principper.

Resultater

Samarbejdet er endnu ikke afsluttet, men trods dette har vi alligevel set fine resultater, særligt på AdWords-fronten. Det tager sædvanligvis lidt tid, før man mærker effekterne af SEO-arbejdet, hvorfor det er ganske naturligt, at vi endnu ikke er i mål med vores indsats på dette område. Vi er dog allerede langt, og de næste måneder bliver meget spændende.

Kontaktperson kunde

Christine Damgaard

Kontaktperson kunde email

cnm@gmmerc.com

Links

Farm-shops hjemmeside
Spinnaker Nordics hjemmeside
Casen om samarbejdet mellem Farm-shop og Spinnaker Nordic

Se mere